|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:11 am
fak!..... powiedzmy ze jestem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:13 am
opcy fak!..... powiedzmy ze jestem....... O.o *skok* *przytuuul* *przeturl* whee Ill *przytuuuuul* wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:15 am
opcy fak!..... powiedzmy ze jestem....... Avsko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:20 am
skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:21 am
opcy skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy? Dobre pytanie... Możemy zapolowac na korniki... ...albo porzucać się gotowanymi krewetkami... ...albo kurde balans nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:22 am
witam wszystkich whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:22 am
Delein opcy skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy? Dobre pytanie... Możemy zapolowac na korniki... ...albo porzucać się gotowanymi krewetkami... ...albo kurde balans nie wiem... rzucanie krewetkami brzmi niepokojaco wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:23 am
opcy Delein opcy skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy? Dobre pytanie... Możemy zapolowac na korniki... ...albo porzucać się gotowanymi krewetkami... ...albo kurde balans nie wiem... rzucanie krewetkami brzmi niepokojaco wink *sięga do kieszeni i wyjmuje garść krewetek...są niepokojąco sine...bierze jedną i ciska nią w Opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:24 am
Delein opcy Delein opcy skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy? Dobre pytanie... Możemy zapolowac na korniki... ...albo porzucać się gotowanymi krewetkami... ...albo kurde balans nie wiem... rzucanie krewetkami brzmi niepokojaco wink *sięga do kieszeni i wyjmuje garść krewetek...są niepokojąco sine...bierze jedną i ciska nią w Opcego* *lapie w zeby* szesss kiifffi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:24 am
opcy Delein opcy skoro zakonczylismy juz czesc oficjalna... to co robimy? Dobre pytanie... Możemy zapolowac na korniki... ...albo porzucać się gotowanymi krewetkami... ...albo kurde balans nie wiem... rzucanie krewetkami brzmi niepokojaco wink ja moge je zaraz ugotować xd tylko boję się że to też mi się będzie gotować 40 min sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:25 am
opcy *lapie w zeby* szesss kiifffi! Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu? *ciska następną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:27 am
Delein opcy *lapie w zeby* szesss kiifffi! Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu? *ciska następną* ugotować wam amunicję... na wypadek gdyby się skończyła? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:28 am
Delein opcy *lapie w zeby* szesss kiifffi! Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu? *ciska następną* *wypluwa krewetke i rzuca nia w Del* uuuu toksyny..... *drunken master*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:30 am
Kitty ShadowCat Delein opcy *lapie w zeby* szesss kiifffi! Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu? *ciska następną* ugotować wam amunicję... na wypadek gdyby się skończyła? wink Nu możesz...a masz krewetki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|