|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:43 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja PointZer0 Fajnie- Kitty zagadała do mnie na GG i stwierdza że nie zna gorszego hama i nie wie jak mogłem to zrobić... tylko nie stwierdzilą co i komu... hehehehehehehehe... xd moge to sobie wyobrazic... No nic , to byłą tylko pomyłka, witaj Setsuna xd Rynn , z czym racje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:43 am
Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:44 am
Ozzwald Baliaur wiesh jakbys mial "lekkie" powiklania po banalnej operacji tesh bys tak szpitale nazywal xp a zwlaszcza ten w stargardzie.. a mnie nikt nie bedzie operowac... jedynie terapie ewentualnie proszki... no jak by mi sie bardzo pogorszyło lobotomie.. blaugh esh ale umieralnie to umieralnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:46 am
Kitty ShadowCat witaj *skok* *pshytul* a gdzie Wodzu? sad Uczy sie... *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:47 am
Kitty ShadowCat Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying ale co ty tam napisalas... przecierz najwiekszym hamem jakiego znasz to jestem ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:48 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw witka ninja PointZer0 Fajnie- Kitty zagadała do mnie na GG i stwierdza że nie zna gorszego hama i nie wie jak mogłem to zrobić... tylko nie stwierdzilą co i komu... hehehehehehehehe... xd moge to sobie wyobrazic... No nic , to byłą tylko pomyłka, witaj Setsuna xd Rynn , z czym racje ? jak mi przykro xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:49 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying ale co ty tam napisalas... przecierz najwiekszym hamem jakiego znasz to jestem ja... nieprawdaa crying *wtula się* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:50 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying ale co ty tam napisalas... przecierz najwiekszym hamem jakiego znasz to jestem ja... ale jej nie chodziło o to, ze sie ktoś chamsko zachowuje, jak ty... Prawda Kituś?? *okłada sie ze smiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey Setsu macie tutaj shlyczna fote JULIANGEL blaugh autorstwa Baliaur xp esh mein kopf stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying ale co ty tam napisalas... przecierz najwiekszym hamem jakiego znasz to jestem ja... nieprawdaa crying *wtula się* crying crying Jeeezu , kitty nie histeryzuj... Rynn , widzisz ? już oklepany schemat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:51 am
Kurde balans gaia mi się sypie ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:54 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Zerooś.... ja psheprosiłam.... nie chciałam do ciebie wysłać crying ale co ty tam napisalas... przecierz najwiekszym hamem jakiego znasz to jestem ja... nieprawdaa crying *wtula się* crying crying kogo prubujesz oszukac nawet ja wiem ze jestem chamski... i jest mi z tym dobrze... tylko poprostu ty jeszcze nie wiedzialas do czego jestem zdolny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:54 am
przez jakis czas nie bede sie odzywac bo musze napisac historie postaci na sesje... i wkoncu prazeczytac historie swiata ^^"
bede w poblizu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|