|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:37 am
Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajnie- Kitty zagadała do mnie na GG i stwierdza że nie zna gorszego hama i nie wie jak mogłem to zrobić... tylko nie stwierdzilą co i komu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor?? RYNN ma dzisiaj wyjątkowo dobry humor surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:39 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald cena tego ze ktos sie mna zajmie... blaugh wrocilem.. smile hey ja wole wolnosc xd 3nodding a pozatym mam josh chyba uczulenie na plskie "umieralnie" sweatdrop hey kitty a kto umiera... ? wiesh jakbys mial "lekkie" powiklania po banalnej operacji tesh bys tak szpitale nazywal xp a zwlaszcza ten w stargardzie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor?? ja prawie zawsze mam dobry humor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor?? RYNN ma dzisiaj wyjątkowo dobry humor surprised ryynnnn, pozycz troche *nastawia lapki*(humoru, nie, nie pluj mi na lapska!!!) hey kitty, hej ozz. heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:40 am
Rynn the Vampire ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor?? RYNN ma dzisiaj wyjątkowo dobry humor surprised ;] fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:40 am
witaj *skok* *pshytul* a gdzie Wodzu? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:41 am
Baliaur wiesh jakbys mial "lekkie" powiklania po banalnej operacji tesh bys tak szpitale nazywal xp a zwlaszcza ten w stargardzie.. a mnie nikt nie bedzie operowac... jedynie terapie ewentualnie proszki... no jak by mi sie bardzo pogorszyło lobotomie.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witka ninja PointZer0 Fajnie- Kitty zagadała do mnie na GG i stwierdza że nie zna gorszego hama i nie wie jak mogłem to zrobić... tylko nie stwierdzilą co i komu... hehehehehehehehe... xd moge to sobie wyobrazic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*puff* Avsko!!! Wszyscy mroczni ludzie pędźta no TUTAJ!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:42 am
Miho_14 Rynn the Vampire ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare hey Oz, czyzbys miał dzisiaj wyjatkowo dobry humor?? RYNN ma dzisiaj wyjątkowo dobry humor surprised ryynnnn, pozycz troche *nastawia lapki*(humoru, nie, nie pluj mi na lapska!!!) hey kitty, hej ozz. heart whee czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:43 am
Delein *puff* Avsko!!! Wszyscy mroczni ludzie pędźta no TUTAJ!!! XD lol, ja to już widziałam razz tato tato mogę pośpiewać? Nie! Ale ja tak chwilę... WAŁA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|