|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:26 am
Rynn the Vampire Bali-chan - szpital->antybiotyki...a poza tym tabletki przeciwbólowe które zwaliłyby z nóg słonia - poproś lekarza o ketonal :>>> No, i na końcu punkcja...robiona niepotrzebnie, bo zatoki już były zdrowe. Nie schylać się. 3nodding crying ja nie ciem znooff do szpitala... a chyba bede musiala bo mnie od grudnia bola... ketonal dobry oj dobry xd i bez bolu zatok xd ibuprom zatoki jest swietny ale qlba 5zl za 5 tabletek xp co do shlylania to ja wiem... przez nie omalo sie pare razy nie wypiertenteges
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:27 am
Rynn the Vampire
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd widze tak w ogole ze juz ci lepiej heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:28 am
Witam , na taką chrypkę to herbatka z miodem i rumem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:28 am
Miho_14 Rynn the Vampire
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd widze tak w ogole ze juz ci lepiej heart xd tyah xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:30 am
PointZer0 Witam , na taką chrypkę to herbatka z miodem i rumem :] ;]. Fajnie, ale ja nie mam przy sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:31 am
Rynn the Vampire Miho_14 Rynn the Vampire
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd widze tak w ogole ze juz ci lepiej heart xd tyah xd heart to git, ze chociaz ci heart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:32 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald tez sie boje tego psychiatry bo mnie zwrokiem przeszywa... gonk ale chodzic musze jak chce byc zwolniony ze sluzby wojskowej... jeszcze cie gdzies zamkna i co?? jak mnie zamkna to bedziesz mnie miec z glowy... i nie tylko ty... a ja bede miec innych z glowy... wrescie ktos bedzie sie mna opiekowac... biggrin xp eee tam za wolnosc 3ba placic domokun taa?? a wiesh w ogole jakie jest zarcie ochydne w polsiej sluzbie zdrowia?? domokun i jakie pielegniary niektoore wredne i goopie domokun cena tego ze ktos sie mna zajmie... blaugh wrocilem.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:33 am
jeszcze raz was shlicznie witam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:34 am
Baliaur Rynn the Vampire Bali-chan - szpital->antybiotyki...a poza tym tabletki przeciwbólowe które zwaliłyby z nóg słonia - poproś lekarza o ketonal :>>> No, i na końcu punkcja...robiona niepotrzebnie, bo zatoki już były zdrowe. Nie schylać się. 3nodding crying ja nie ciem znooff do szpitala... a chyba bede musiala bo mnie od grudnia bola... ketonal dobry oj dobry xd i bez bolu zatok xd ibuprom zatoki jest swietny ale qlba 5zl za 5 tabletek xp co do shlylania to ja wiem... przez nie omalo sie pare razy nie wypiertenteges zaprawde powiadam wam ze zatoki sa lepsze niz morderczy kaszel i leki na sterydach brane przez lat 13 z pewnymi skutkami 'ubocznymi'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:35 am
Ozzwald cena tego ze ktos sie mna zajmie... blaugh wrocilem.. smile hey ja wole wolnosc xd 3nodding a pozatym mam josh chyba uczulenie na plskie "umieralnie" sweatdrop hey kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jeszcze raz was shlicznie witam stare czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu...random rzeczy surprised Rynn ma pałę od Bee! (tak, to tak ma brzmieć razz Omi, Bee kazał przekazać, że jest grzeczny 3nodding a ja potwierdzam, żeby nie było surprised )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:36 am
Baliaur Ozzwald cena tego ze ktos sie mna zajmie... blaugh wrocilem.. smile hey ja wole wolnosc xd 3nodding a pozatym mam josh chyba uczulenie na plskie "umieralnie" sweatdrop hey kitty a kto umiera... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|