|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:17 am
PointZer0 Ja- Yosei ...Gaia się sypie, zdaje się? ...Ave ludzie! ano "chyba" , u mnie cheese zaraz zacznie biegać z mangumem i ludzi mordować Ozzy, wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:17 am
Baliaur Ozzwald tez sie boje tego psychiatry bo mnie zwrokiem przeszywa... gonk ale chodzic musze jak chce byc zwolniony ze sluzby wojskowej... jeszcze cie gdzies zamkna i co?? jak mnie zamkna to bedziesz mnie miec z glowy... i nie tylko ty... a ja bede miec innych z glowy... wrescie ktos bedzie sie mna opiekowac... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:18 am
ide jesc... bede za jakies 5-10 min
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:19 am
Rynn the Vampire PointZer0 Ja- Yosei ...Gaia się sypie, zdaje się? ...Ave ludzie! ano "chyba" , u mnie cheese zaraz zacznie biegać z mangumem i ludzi mordować Ozzy, wiem xd eek xd Rynn a może mi z głowy zleziesz ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 BOOOOŻE , MissTao i Omega na raz , chyba jakiś Event bedzie czy coś xd Bog ci tu nic nie pomoze... uwierz mi... ...tja - jak zwykle... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Ozzwald tez sie boje tego psychiatry bo mnie zwrokiem przeszywa... gonk ale chodzic musze jak chce byc zwolniony ze sluzby wojskowej... jeszcze cie gdzies zamkna i co?? jak mnie zamkna to bedziesz mnie miec z glowy... i nie tylko ty... a ja bede miec innych z glowy... wrescie ktos bedzie sie mna opiekowac... biggrin xp eee tam za wolnosc 3ba placic domokun taa?? a wiesh w ogole jakie jest zarcie ochydne w polsiej sluzbie zdrowia?? domokun i jakie pielegniary niektoore wredne i goopie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:20 am
Rynn the Vampire Miho_14 oł men.... hejos wam..... *wczolguje sie do srodka ledwo zywa i kladzie w kaciku na podlodze* następna rzygaaa! Łiii ^ ^ Emil, wy te bilety macie mam nadzieję na płytę a nie na sektory? Bo ja się na sektory NIE DAM zaciągnąć...uprzedzam. xd niedługo jadę po bilety 3nodding heart a, nu, fajne uszka xd spoko rynn, jak ja cos zalatwiam to na cacy. oczywizda ze na plyte whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey biggrin . No tak... Poszłam, zeby zrobic makiete, a nawet jej nie zaczełam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:22 am
Rynn the Vampire
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd Ryn powiedz mi jak ty sobie radzilas z tym &%#$@#$%$@#$@%# bolem w zatokach?? >. Lenus norma xd heyka Nara Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:22 am
Rynn the Vampire
dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru xd Mi nie w głowie było zepsucie ci humory sweatdrop *rozwala się na kanapie* Witam przybyłych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:23 am
Bali-chan - szpital->antybiotyki...a poza tym tabletki przeciwbólowe które zwaliłyby z nóg słonia - poproś lekarza o ketonal :>>> No, i na końcu punkcja...robiona niepotrzebnie, bo zatoki już były zdrowe. Nie schylać się. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:25 am