|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:09 am
Nu ^^
Zero, coś Ci majta z tyłu 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:10 am
Ozzwald nie drarznij mnie dziewczyno... dzisiaj z komisji lekarskiej trafilem do psychiatry... jak tak dalej pojdzie bede miec wariackie papiery i do woja nie pojde... biggrin xd esh ja tam wolalabym do psychiatry nie isc.. jeszcze mnie zamkna w pokoju bez scian w taklm sexy bialym wdzianku xp ja tam sie boje psychologow itd bo oni moga wiedziec to o mnie czego sama nie wiem domokun sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:12 am
Baliaur Ozzwald nie drarznij mnie dziewczyno... dzisiaj z komisji lekarskiej trafilem do psychiatry... jak tak dalej pojdzie bede miec wariackie papiery i do woja nie pojde... biggrin xd esh ja tam wolalabym do psychiatry nie isc.. jeszcze mnie zamkna w pokoju bez scian w taklm sexy bialym wdzianku xp ja tam sie boje psychologow itd bo oni moga wiedziec to o mnie czego sama nie wiem domokun sweatdrop tez sie boje tego psychiatry bo mnie zwrokiem przeszywa... gonk ale chodzic musze jak chce byc zwolniony ze sluzby wojskowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:13 am
...Gaia się sypie, zdaje się? ...Ave ludzie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:14 am
ych... **wytacza sie spowrotem do swojego malego mrocznego swiata**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:14 am
oł men.... hejos wam..... *wczolguje sie do srodka ledwo zywa i kladzie w kaciku na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:15 am
Ozzwald tez sie boje tego psychiatry bo mnie zwrokiem przeszywa... gonk ale chodzic musze jak chce byc zwolniony ze sluzby wojskowej... jeszcze cie gdzies zamkna i co?? ja tam na szczescie nie mushem miec takich problemow..moj brat na szczescie byl w woju..dzieki temu mam w domu ziielony berecik xd (zastanawiam sie czy w nim na konwentach nie pomykac.. xd ) Hey Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BOOOOŻE , MissTao i Omega na raz , chyba jakiś Event bedzie czy coś xd Bog ci tu nic nie pomoze... uwierz mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BOOOOŻE , MissTao i Omega na raz , chyba jakiś Event bedzie czy coś xd ...hehe ...albo jakaś selekcja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:16 am
Miho_14 oł men.... hejos wam..... *wczolguje sie do srodka ledwo zywa i kladzie w kaciku na podlodze* następna rzygaaa! Łiii ^ ^ Emil, wy te bilety macie mam nadzieję na płytę a nie na sektory? Bo ja się na sektory NIE DAM zaciągnąć...uprzedzam. xd niedługo jadę po bilety 3nodding heart a, nu, fajne uszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:16 am
Ja- Yosei ...Gaia się sypie, zdaje się? ...Ave ludzie! ano "chyba" , u mnie cheese zaraz zacznie biegać z mangumem i ludzi mordować Ozzy, wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|