|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:54 am
M-Teen dobra ja sapdam na hiszpański papa a Tobie Opcusiu okropnie dziękuje :3 4laugh *przytul* heart whee 3nodding Bali, jak bedziesz chciała wedke to pożycz moja od Lenki, mam taką samą jak ty ^^ blaugh Papa żegnam was ^^ Do kiedyś tam wink heart 4laugh ^^' papthus nie no zalama.. Baliaur stwierdzila ze josh przestanie zebrac sweatdrop xp hey rynn 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:57 am
zieeeeeeeeew , witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 zieeeeeeeeew , witam wszystkich xd *sight* hey whee ninja straznik teksasu xd ROTFL ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:59 am
Illune MissTao Kitty ShadowCat Jaswinder Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek przepadła blaugh to powie mi ktos czy nie będziecie źli jeśli zmienię ksywkę na Rei? sweatdrop a masz 10000? bo moga sie okazac potrzebne - jesli zmienialas juz nicka 2 razy, to trzecia zmiana kosztuje 10 patykow 3nodding Cześć smile MissTao czwarta zmiana kosztuje 10k smile ee... a mozliwe xp jesli juz probowalas, to wierze ci na slowo, bo sama nie zmienialam ani razu, to praktyki ni mam ^^ ale w profilu napisali "You can only change your name 2 times", so... jak to wlasciwie jest? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:00 am
Baliaur PointZer0 zieeeeeeeeew , witam wszystkich xd *sight* hey whee ninja straznik teksasu xd ROTFL ninja Hej xd Illune , racja - Gaia sie sypie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:01 am
*rzuca wokiem w kierunku Ozza... patelnia przelatuje mu 3cm na lewo od glowy* dobranoc 3nodding xd edit: jakby ktos niewiedzial o co chodzi to tylko moj przestawiony zegar biologiczny... ja bym mogla spac w dzien i buszowac w nocy.. najlepszy jest numer jak ja mowie sasiadowi o 23 dziendobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:04 am
MissTao Illune MissTao Kitty ShadowCat Jaswinder Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek przepadła blaugh to powie mi ktos czy nie będziecie źli jeśli zmienię ksywkę na Rei? sweatdrop a masz 10000? bo moga sie okazac potrzebne - jesli zmienialas juz nicka 2 razy, to trzecia zmiana kosztuje 10 patykow 3nodding Cześć smile MissTao czwarta zmiana kosztuje 10k smile ee... a mozliwe xp jesli juz probowalas, to wierze ci na slowo, bo sama nie zmienialam ani razu, to praktyki ni mam ^^ ale w profilu napisali "You can only change your name 2 times", so... jak to wlasciwie jest? biggrin ja juz zmianialam 3 razy i nie placilam nic whee Czesc Ozz kurde....zwalaja mnie z kompa.... scream papa wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:04 am
Nie przyszło , tylko przyszedł , i po co mi to głupie widmo promieniowania elektromagnetycznego , wolę fale gravitacyjne domokun *patrzy na Ryn na jego głowie* Eeeeeee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:06 am
Baliaur *rzuca wokiem w kierunku Ozza... patelnia przelatuje mu 3cm na lewo od glowy* dobranoc 3nodding xd edit: jakby ktos niewiedzial o co chodzi to tylko moj przestawiony zegar biologiczny... ja bym mogla spac w dzien i buszowac w nocy.. najlepszy jest numer jak ja mowie sasiadowi o 23 dziendobry xd nie drarznij mnie dziewczyno... dzisiaj z komisji lekarskiej trafilem do psychiatry... jak tak dalej pojdzie bede miec wariackie papiery i do woja nie pojde... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|