|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:10 am
Kitty ShadowCat Eredin hej Kitty *usmiech* co sie stalo ? ninja wszystko zje**ne... *przytul i cmok w policzek* whee xd ale co jest ****** ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:10 am
Jaswinder opcy, kryj się, Kittka przyszłaaa!!! Russian PartyZone Rulez!!! *wyczajiła opcusia* mam do ciebie sprawe... związaną z Jas i tobą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:13 am
Eredin Kitty ShadowCat Eredin hej Kitty *usmiech* co sie stalo ? ninja wszystko zje**ne... *przytul i cmok w policzek* whee xd ale co jest ****** ? ninja internet przez godzine był zrypany a poza tym mam dylemat czy zmienić ksywkę.... na Rei Hino? z sailor moon... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:13 am
Eredin M-Teen ERE! TO NIE FAIR! WYŚCIE SOBIE DZISIAJ CHODZILI CAŁYMI GROMADAMI DMUCHAĆ MANEKINY A IID JAK ZWYKLE NIE SZŁA! CO ZA SPRAWIEDLIWOŚC W TEJ SZKOLE!? stare stare O.o jakie manekiny ?! naszej klasy na tym nie bylo crying tez bym sobie podmuchal razz xd a za to moja muther byla w szkole i mam zonka stressed co!? Karuska gadała, że idziecie dmuchać manekiny xD to był na leckji Szajterki xDDD Widziałam cie jak suniesz za klasą xDD wink Bali dawaj jesli ci nie jest na TREAZ poztrebna wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:14 am
Kitty ShadowCat Jaswinder opcy, kryj się, Kittka przyszłaaa!!! Russian PartyZone Rulez!!! *wyczajiła opcusia* mam do ciebie sprawe... związaną z Jas i tobą biggrin co bys chciala dziewczynko? @Jas: chyba nie zdażyłem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:15 am
Kitty ShadowCat mam dylemat czy zmienić ksywkę.... na Rei Hino? z sailor moon... sweatdrop chcialabym miec takie problemy jak ty stressed blaugh sweatdrop ale ty bys oich raczej nie chciala miec xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:15 am
Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:16 am
opcy Kitty ShadowCat Jaswinder opcy, kryj się, Kittka przyszłaaa!!! Russian PartyZone Rulez!!! *wyczajiła opcusia* mam do ciebie sprawe... związaną z Jas i tobą biggrin co bys chciala dziewczynko? @Jas: chyba nie zdażyłem..... *zasłania opcego* nie waż się!!! stare scream gonk crying stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:18 am
Jaswinder Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek przepadła blaugh to powie mi ktos czy nie będziecie źli jeśli zmienię ksywkę na Rei? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:19 am
Kitty ShadowCat Jaswinder Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek przepadła blaugh to powie mi ktos czy nie będziecie źli jeśli zmienię ksywkę na Rei? sweatdrop mi to koło ch.... znaczy nie jest to ważne dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:19 am
Kitty ShadowCat Jaswinder Kittka, a gdzie ty masz kreseczkę między Kitty a ShadowCat?! eek przepadła blaugh to powie mi ktos czy nie będziecie źli jeśli zmienię ksywkę na Rei? sweatdrop ja będę... stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:22 am
kto da mi w prezencie na Questa coś xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:23 am
ludziska.. pomozta mojej qmpeli w quescieladnie proshu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:26 am
M-Teen kto da mi w prezencie na Questa coś xDDDD to bylo tak bezczelne ze sie zastanowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|