|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:11 am
ok ludki, ja lece msze dzisiaj zrobic po****ną makiete na technike sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:13 am
~~lena-undesaid~~ ok ludki, ja lece msze dzisiaj zrobic po****ną makiete na technike sweatdrop heh.. powodzenia.. ech... jak ja bym chciala robić w szkole makiety zamiast tego cio mam teraz gonk crying albo chociash plakacik w zamian za 3 referaty gonk xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:13 am
Lethiel cicho xd *wskakooje mu na glowe* *pac poduchą* blaugh *łapie dwie poduchy i na zmianę atakuje* Żegnam Lena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:15 am
PointZer0 Lethiel cicho xd *wskakooje mu na glowe* *pac poduchą* blaugh *łapie dwie poduchy i na zmianę atakuje* Żegnam Lena xd O.o *skoola sie na jego glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:18 am
Lethiel O.o *skoola sie na jego glowie* szansa ninja *łap Lethiel i rzut na kupę poduch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:19 am
PointZer0 Lethiel O.o *skoola sie na jego glowie* szansa ninja *łap Lethiel i rzut na kupę poduch* O.o ... whee whee whee *upada na mieciotka goorke poduch* 4laugh mieciooooootko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:24 am
Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:25 am
PointZer0 Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy... lol... xd powodzenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:25 am
PointZer0 Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy... narka ja tez juz zmykam narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:26 am
Vykk Kukus jakich nieletnich? eek ja ostatnio demoralizuję od 18 w górę... a w zasadzie skupiłem się na grupie 19latek... nieletnie mi się już znudziły, za łatwo z nimi jest sweatdrop no tak caly Kukus...w dodatku co poniekture mu sie odszczekuja wiec dal sobie spokoj xd ne ne ne... szczekają te poniżej 16 lat... a ja takich to w ogoole niet... jeszcze mi wolność luba... 17 są fajne, ale zadają głupie pytania typu "a kochasz mnie?" i weź się nie zdenerwuj człowieku... plugawe opcje najlepiej się odstawia z miłymi paniami po dwudziestce, bo nie marnują czasu twojego ani swojego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy... ninja fajny temat xd 1984 fajniusi jest 3nodding blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk PointZer0 Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy... narka ninja *wyjmooje kilka poduch z goorki* *rzoot w vykka* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:28 am
PointZer0 Dobra , ja lece - muszę przygotowac... lekcję do prowadzenia na temat socrealizmu i nowomowy... ja na piątek muszę ogarnąć pracę kontrolną z psychologii, a jeszcze nawet do niej się nie zabrałem... i bodajże na jutro pracę z metodyki pracy z podopiecznym, której też jeszcze nie tknąłem kijem przez szmatę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:31 am