|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:03 am
YumiTao witam ponowie razz [grałam] witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:04 am
PointZer0 Vykk znajdziesz cos w trylogii w akademii jedi: "w poszukiwaniu jedi" "uczen ciemnej stron" "wladcy mocy" z tego co pamietam tam opanowywuje kypa biggrin pozatym zostaja ci komiksy i jeszcze Knights of the old republik...dzieje sie kilka lat po jego smierci biggrin a nawet znajdujesz jego dziennnik i czesc ubrania xd Tą częscia o Kotor mnie zniszczyłeś xd Ciekawe czy jest tam jego amulet whee niue wiem nie mialem przyjemnosci bgo na mojej geforce 440 MX nie moge wyleciec poza pierwsza planete bo ta gra nie wspolpracuje z moja grafika ale i tak grlem ok 6godzin na Taris zamnim nie odlecialem potem w komosie mini potyczka i lodnowanie na dantooine przy kotrym mi wychodzi z gry bez autosave'a bo gdbyyb byl to bym z autosave'a gral dalej gonk scream stressed a ze nie ma to musialem sobie darowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Illune - ha , mam Cię Lethiel , nie było pshytulasa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lena... nie waż się... stare scream gonk stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:05 am
Jaswinder lena... nie waż się... stare scream gonk stressed sweatdrop niby czego ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:06 am
Eredin opcy wszystkie fora oprocz gildii nie dzialaja.... do 16 albo 17 bo z po zmianie czasu to jest chyba 10 godzin roznicy.. a wlasciwie dlaczemu ? patrz dymek na górze strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:06 am
PointZer0 Hej Illune - ha , mam Cię Lethiel , nie było pshytulasa ninja proobowalam dodać posta 3 razy XD .. ale sie nie dal XD *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:09 am
PointZer0 Witam o plugawicielu nieletnich ninja jakich nieletnich? eek ja ostatnio demoralizuję od 18 w górę... a w zasadzie skupiłem się na grupie 19latek... nieletnie mi się już znudziły, za łatwo z nimi jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:09 am
Lethiel PointZer0 Hej Illune - ha , mam Cię Lethiel , nie było pshytulasa ninja proobowalam dodać posta 3 razy XD .. ale sie nie dal XD *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* :> I tak Cię mam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:10 am
Kukus PointZer0 Witam o plugawicielu nieletnich ninja jakich nieletnich? eek ja ostatnio demoralizuję od 18 w górę... a w zasadzie skupiłem się na grupie 19latek... nieletnie mi się już znudziły, za łatwo z nimi jest sweatdrop no tak caly Kukus...w dodatku co poniekture mu sie odszczekuja wiec dal sobie spokoj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|