|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:39 am
Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:41 am
Vykk Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question Filmy a o komikasach słyszałam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:42 am
Vykk opcy Vykk opcy Vykk hejka ludzie i opce stwory xd witka! widziales nowe gadgety z gwieznych wojen?? gdzie? na starwars.com? 12na scierwo Ewoka i Jar-Jar binksa toz to herezja i oszczerstwo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:47 am
Rosinee Vykk Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question Filmy a o komikasach słyszałam smile stare komiksow tak kolo setki[no w sumie liczac te ktore powstawaly w satanach i byly cala historia filmow w kilkudziesieciu zeszytach to ze 2 alo i 3 setki] bedzie a ksiazek to ponad 100 bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:48 am
Rosinee Vykk Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question Filmy a o komikasach słyszałam smile @Rosinee: rada od wujka opcego: wlacz sobie PM'y Profile ->Edit Profile -> Recieve Private Messeges = YES
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:49 am
Vykk Rosinee Vykk Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question Filmy a o komikasach słyszałam smile stare komiksow tak kolo setki[no w sumie liczac te ktore powstawaly w satanach i byly cala historia filmow w kilkudziesieciu zeszytach to ze 2 alo i 3 setki] bedzie a ksiazek to ponad 100 bedzie A ja muszę wreszcie dorwać knigę o mojej ulubionej postaci uniwersum - Exar Kun'ie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Znowu wszystkich spłoszyłem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee... czy mi sie wydaje, czy jestem tutaj jedyna dziewczyna?? Vykk, Kitus chce zeswatać Opcego i Jas A poza tym, to mi powiedz, jeszze raz, co trza zrobić z tymi ikonkami w edit profile??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:53 am
leeeeti!!!!!!!!!! *big przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:54 am
~~lena-undesaid~~ leeeeti!!!!!!!!!! *big przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:55 am
PointZer0 Vykk Rosinee Vykk Rosinee Cześć wszystkim!!!!! biggrin heart hej a czytujesz tez czy tylko filmy ninja question Filmy a o komikasach słyszałam smile stare komiksow tak kolo setki[no w sumie liczac te ktore powstawaly w satanach i byly cala historia filmow w kilkudziesieciu zeszytach to ze 2 alo i 3 setki] bedzie a ksiazek to ponad 100 bedzie A ja muszę wreszcie dorwać knigę o mojej ulubionej postaci uniwersum - Exar Kun'ie znajdziesz cos w trylogii w akademii jedi: "w poszukiwaniu jedi" "uczen ciemnej stron" "wladcy mocy" z tego co pamietam tam opanowywuje kypa biggrin pozatym zostaja ci komiksy i jeszcze Knights of the old republik...dzieje sie kilka lat po jego smierci biggrin a nawet znajdujesz jego dziennnik i czesc ubrania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:56 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ leeeeti!!!!!!!!!! *big przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* witaj wink twój queścik nie działa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|