|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:30 pm
ale po tym to juz naprawde znikam... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:54 pm
*wraca z baru*
BUERK!!!!!!!
a wy co wszyscy spicie?!?!?!?
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:31 pm
chyba tak......... sweatdrop
no nic dobrej nocy sobie zycze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:24 pm
dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:26 pm
Gosiak dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;] radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:48 pm
Baliaur Gosiak dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;] radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie... ja tezm am dzis 2 infy... i praktyczny sprawdzian... znow na dam zadania maturalne ==' i znow sie zamotam :/ wprost to kocham... zaczynam zalowac ze mam profil informatyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:50 pm
Gosiak Baliaur Gosiak dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;] radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie... ja tezm am dzis 2 infy... i praktyczny sprawdzian... znow na dam zadania maturalne ==' i znow sie zamotam :/ wprost to kocham... zaczynam zalowac ze mam profil informatyczny xd a wlasnie jakie zadania maturalne?? tzn co robicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:01 am
Baliaur Gosiak Baliaur Gosiak dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;] radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie... ja tezm am dzis 2 infy... i praktyczny sprawdzian... znow na dam zadania maturalne ==' i znow sie zamotam :/ wprost to kocham... zaczynam zalowac ze mam profil informatyczny xd a wlasnie jakie zadania maturalne?? tzn co robicie?? glownie zadania maturalne do wykonywania w exelu :] oraz innych badziweiach ;] z naciskiem na wykresy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:07 am
Gosiak Baliaur Gosiak Baliaur Gosiak dzieeeeeeeeeeeeeeeen dobryyyy bardzooo ^^ ;] radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie... ja tezm am dzis 2 infy... i praktyczny sprawdzian... znow na dam zadania maturalne ==' i znow sie zamotam :/ wprost to kocham... zaczynam zalowac ze mam profil informatyczny xd a wlasnie jakie zadania maturalne?? tzn co robicie?? glownie zadania maturalne do wykonywania w exelu :] oraz innych badziweiach ;] z naciskiem na wykresy eek exel eek mi qmpela mowila ze ma byc programowanie... jak exel to ja dziekuje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:19 am
ok ja mykam bo musze sie spakwoac wymalowac i posprzatac w domu w 20 minut :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:21 am
Gosiak ok ja mykam bo musze sie spakwoac wymalowac i posprzatac w domu w 20 minut :] papthus eek teges majobnez eek ja pier*** to przedszkole gonk matrix
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:24 am
Baliaur Gosiak Baliaur Gosiak Baliaur radio ZED i jush xd xd xd nudze sie wlasnie na infie... ja tezm am dzis 2 infy... i praktyczny sprawdzian... znow na dam zadania maturalne ==' i znow sie zamotam :/ wprost to kocham... zaczynam zalowac ze mam profil informatyczny xd a wlasnie jakie zadania maturalne?? tzn co robicie?? glownie zadania maturalne do wykonywania w exelu :] oraz innych badziweiach ;] z naciskiem na wykresy eek exel eek mi qmpela mowila ze ma byc programowanie... jak exel to ja dziekuje..... nieno spoko ^^ ja dopiero jestem w 1 klasie liceum nie wiem co bedzie na mojej maturze jezeli o to chodzi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:27 am
A ja dziekuje Bogu (i okolicy) ze mialem mature rok temu i juz to mam za soba hłe hłe wyrazy wspolczoocia tegorocznym maturzystom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:29 am
Asderanduan A ja dziekuje Bogu (i okolicy) ze mialem mature rok temu i juz to mam za soba hłe hłe wyrazy wspolczoocia tegorocznym maturzystom biggrin tylko Ci pozazdroscic :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:29 am
Asderanduan A ja dziekuje Bogu (i okolicy) ze mialem mature rok temu i juz to mam za soba hłe hłe wyrazy wspolczoocia tegorocznym maturzystom biggrin *zaczyna sie tarzac ze smiechu* heyka i papaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|