|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:07 pm
Lavagetas_heqetai Delein *mrug mrug* *merd ogonkiem* a czemu ty sie tak poobwiazywałaś jakimis linami? Skórami, słońce, skórami...a co? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:09 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein *mrug mrug* *merd ogonkiem* a czemu ty sie tak poobwiazywałaś jakimis linami? Skórami, słońce, skórami...a co? 3nodding no tak patrze tylko--jakby trzebabylo je odwiazac to ja sie zglaszam :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:11 pm
kurde zagapilem sie sweatdrop pap tym co poszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:11 pm
Lavagetas_heqetai no tak patrze tylko--jakby trzebabylo je odwiazac to ja sie zglaszam :cP Hehe domyślam się ^^ Dam ci znać jak będę chciała ich się pozbyć *cmok* Oczywiście nie będę mieć obiekcji jak wcześniej sam wpadniesz na ten pomysł XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:13 pm
Delein Lavagetas_heqetai no tak patrze tylko--jakby trzebabylo je odwiazac to ja sie zglaszam :cP Hehe domyślam się ^^ Dam ci znać jak będę chciała ich się pozbyć *cmok* Oczywiście nie będę mieć obiekcji jak wcześniej sam wpadniesz na ten pomysł XDdobrze bede czekał^^ :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:15 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no tak patrze tylko--jakby trzebabylo je odwiazac to ja sie zglaszam :cP Hehe domyślam się ^^ Dam ci znać jak będę chciała ich się pozbyć *cmok* Oczywiście nie będę mieć obiekcji jak wcześniej sam wpadniesz na ten pomysł XDdobrze bede czekał^^ :cDJakiś ty cierpliwy blaugh *skubane mocno trzymają...to skóra jest XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:20 pm
Lavagetas_heqetai tak, to moja cecha najprzedniejsza blaugh jestem wedkarzem wiec zadne supły mnie nie zaskocza XDNo, to wystawmy twoją cierpliwośc na próbę blaugh tak tak, wędkarze znają te różne...haczyki XD *powoli poddają się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:25 pm
Delein Lavagetas_heqetai tak, to moja cecha najprzedniejsza blaugh jestem wedkarzem wiec zadne supły mnie nie zaskocza XDNo, to wystawmy twoją cierpliwośc na próbę blaugh tak tak, wędkarze znają te różne...haczyki XD *powoli poddają się*dobra jestem gotowy :cD noo taki meski bywam z tygodniowym zarostem bez kapieli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:26 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tak, to moja cecha najprzedniejsza blaugh jestem wedkarzem wiec zadne supły mnie nie zaskocza XDNo, to wystawmy twoją cierpliwośc na próbę blaugh tak tak, wędkarze znają te różne...haczyki XD *powoli poddają się*dobra jestem gotowy :cD noo taki meski bywam z tygodniowym zarostem bez kapieli XD Okej...zostań! *przytrzymując sznurki kładzie się na kanapie* Zobaczymy ile wytrzymasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:28 pm
.................................... ninja .....................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:29 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tak, to moja cecha najprzedniejsza blaugh jestem wedkarzem wiec zadne supły mnie nie zaskocza XDNo, to wystawmy twoją cierpliwośc na próbę blaugh tak tak, wędkarze znają te różne...haczyki XD *powoli poddają się*dobra jestem gotowy :cD noo taki meski bywam z tygodniowym zarostem bez kapieli XD Okej...zostań! *przytrzymując sznurki kładzie się na kanapie* Zobaczymy ile wytrzymasz XD łatwizna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:30 pm
Kitty ShadowCat ............................... ninja ..................................... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:31 pm