|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:32 pm
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla. nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham... TAK, TAK!! DZIEKI DEL, JESTES KOCHANA!! Ee tam kochana blaugh Po prostu jak byłam w Londynie to zbierałam ulotki skąd tylko się dało no i przy okazji zabrałam z metra rozklad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:33 pm
Vykk Gosiak ok teraz pisze o zapaleniu pecherza moczowego ^^ hejka tym co dotarli...ze co bedziesz tu na gaii wypisywac eek ?? *przerywa sał pisania* yhym eek chyba mysle na glos eek *spuszcza glowe i dalej szybciutko pisze w swym kajeciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:34 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ Delein Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla. nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham... TAK, TAK!! DZIEKI DEL, JESTES KOCHANA!! Ee tam kochana blaugh Po prostu jak byłam w Londynie to zbierałam ulotki skąd tylko się dało no i przy okazji zabrałam z metra rozklad xd nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:37 pm
~~lena-undesaid~~ nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć... Hehe...mam to wszystko w kopercie pochowane...ulotki z Natural History Museum, plan Yorku, plan King's College w Cambridge, pocztówki, rachunki, śmieci z Londynu...ech, mam sentyment do tych rzeczy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:40 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć... Hehe...ma to wszystko w kopercie pochowane...ulothi z Natural History Museum, plan Yorku, plan King's College w Cambridge, pocztówki, rachunki, śmieci z Londynu...ech, mam sentyment do tych rzeczy ^^ heh.. Ja też, ale jakoś zawsze wszystko gubie- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:41 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć... Hehe...mam to wszystko w kopercie pochowane...ulotki z Natural History Museum, plan Yorku, plan King's College w Cambridge, pocztówki, rachunki, śmieci z Londynu...ech, mam sentyment do tych rzeczy ^^ bylas Yorku? Ladnie co? ale ja sie przyznam, ze nie mam czasu a teraz nawet checi na zwiedzane, jedyne co mozna w UK robic w zime to siedziec w dmu lub u znajomych i palce cwiczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:41 pm
HAha! A miałam się uczyć - ale mi coś nie poszło biggrin
Hello ppl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:44 pm
novelin HAha! A miałam się uczyć - ale mi coś nie poszło biggrin Hello ppl whee Hej Nov...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:44 pm
novelin HAha! A miałam się uczyć - ale mi coś nie poszło biggrin Hello ppl whee witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:47 pm
racqel Delein ~~lena-undesaid~~ nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć... Hehe...mam to wszystko w kopercie pochowane...ulotki z Natural History Museum, plan Yorku, plan King's College w Cambridge, pocztówki, rachunki, śmieci z Londynu...ech, mam sentyment do tych rzeczy ^^ bylas Yorku? Ladnie co? ale ja sie przyznam, ze nie mam czasu a teraz nawet checi na zwiedzane, jedyne co mozna w UK robic w zime to siedziec w dmu lub u znajomych i palce cwiczyc... York jest śliczny...najbardziej podobały mi się te uliczki z pochyłymi domkami, Clifford's tower i York Minister...zajebista katedra... Kurde pojechałabym tam jeszcze raz... O, i w Stradtfod też byłam. Urocze miasteczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:51 pm
zebym nie powiedzial filizanka...nawet dwie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:51 pm
Delein racqel Delein ~~lena-undesaid~~ nu ja tez se to wziełam, ale nie mogłam nigdznie znaleźć... Hehe...mam to wszystko w kopercie pochowane...ulotki z Natural History Museum, plan Yorku, plan King's College w Cambridge, pocztówki, rachunki, śmieci z Londynu...ech, mam sentyment do tych rzeczy ^^ bylas Yorku? Ladnie co? ale ja sie przyznam, ze nie mam czasu a teraz nawet checi na zwiedzane, jedyne co mozna w UK robic w zime to siedziec w dmu lub u znajomych i palce cwiczyc... York jest śliczny...najbardziej podobały mi się te uliczki z pochyłymi domkami, Clifford's tower i York Minister...zajebista katedra... Kurde pojechałabym tam jeszcze raz... O, i w Stradtfod też byłam. Urocze miasteczko ^^ sie wie : ) hej Nov, wybielacz dobry jest, tylko z czego to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|