Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9723 9724 9725 9726 9727 9728 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:18 pm

~~lena-undesaid~~
racqel
blah!

plumm!

blah!

siema racqel. Ej, gdzie ty teraz mieszkasz??
no coooz...
jeszce wciaz w L'poolu, ale jestem teraz do piatku u znajomych w Manchesterze, jutro planuje wpasc do kilku agencji pracy, moze cos mi znajda, i jeszcze tylko jakis pokoj wynajac i moge wracac, rzucic prace i tylko zorganizowac przeprowadzke. Ha!

ale wciaz to jeszce sa plany, nic nie wskazuje na razie na to, ze wszystko pojdzie tak gladko i bezblednie. Ale bylem dzis na miescie i kopara mi spadla, gdzies skrecilem w boczna uliczke bo zaciekawila mnie architektura i nie wyszedlem z tamtego kwartalu przez dobre 3 godziny. Luudzieeee! Prawie same sklepy z komiksami, rpg, sztuka alternatywna i uliczna, standy designerow. Coz, wydalo sie troche kasy ale to wciaz malooooooo!

M. to naprawde fajowe miasto.

hej Ibris!
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:19 pm

Lethiel
Vykk
Lethiel
ninja nie cichać ninja
hej...nie cicham tylko sie udzielam

ninja
*skok na Vykka*
*przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh
witaj whee

gdzie sie udzielash ?? O.o
w poprzednim poscie sie udzielilem biggrin

Vykk

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:21 pm

Vykk
Lethiel
Vykk
Lethiel
ninja nie cichać ninja

ninja
*skok na Vykka*
*przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh
witaj whee

gdzie sie udzielash ?? O.o
w poprzednim poscie sie udzielilem biggrin

aha... xd
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:22 pm

~~lena-undesaid~~
Ibris
Lethiel
ninja nie cichać ninja
*nie cicha* XD

*tez nie cicha* Leti, własnie na twoim queście trwa walka online biggrin
O.o ... jush lece !! whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:23 pm

racqel
~~lena-undesaid~~
racqel
blah!

plumm!

blah!

no coooz...
jeszce wciaz w L'poolu, ale jestem teraz do piatku u znajomych w Manchesterze, jutro planuje wpasc do kilku agencji pracy, moze cos mi znajda, i jeszcze tylko jakis pokoj wynajac i moge wracac, rzucic prace i tylko zorganizowac przeprowadzke. Ha!

ale wciaz to jeszce sa plany, nic nie wskazuje na razie na to, ze wszystko pojdzie tak gladko i bezblednie. Ale bylem dzis na miescie i kopara mi spadla, gdzies skrecilem w boczna uliczke bo zaciekawila mnie architektura i nie wyszedlem z tamtego kwartalu przez dobre 3 godziny. Luudzieeee! Prawie same sklepy z komiksami, rpg, sztuka alternatywna i uliczna, standy designerow. Coz, wydalo sie troche kasy ale to wciaz malooooooo!

hej Ibris!
ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie??
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:23 pm

*podchodzi do ściany*
*wzrook*
*podnosi łapy*
*ciach ciach ciach chrup zgrzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyt chrup*
*na ścianie pojawił się wydrapany napis SZTUCZNE KUPY SĄ STRASZNE*

Delein

Gailenquen

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:24 pm

Vykk
Lethiel
ninja nie cichać ninja
heyka ^^
Heh, teraz to nawet przynudzania nie ma xd
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:24 pm

ok teraz pisze o zapaleniu pecherza moczowego ^^

Gosiak

Delein

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:25 pm

~~lena-undesaid~~
ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie??
Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:26 pm

witam ponownie biggrin
jejq! Leth! jaki psheśliczny kotecek! whee

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:26 pm

Delein
~~lena-undesaid~~

ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla.
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:29 pm

~~lena-undesaid~~
Delein
~~lena-undesaid~~

ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla.

nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham...

Delein

racqel

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:29 pm

~~lena-undesaid~~
racqel
~~lena-undesaid~~
racqel
blah!

plumm!

blah!

no coooz...

hej Ibris!
W UK jak wynika powyzej.

A to metro to sprawdz sobie, przeciez jestes podlaczona do swiatowej sieci komputerowej!
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:30 pm

Gosiak
ok teraz pisze o zapaleniu pecherza moczowego ^^
hejka tym co dotarli...ze co bedziesz tu na gaii wypisywac eek ??

Vykk

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:31 pm

Delein
~~lena-undesaid~~
Delein
~~lena-undesaid~~

nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham...

TAK, TAK!! DZIEKI DEL, JESTES KOCHANA!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9723 9724 9725 9726 9727 9728 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games