|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:18 pm
~~lena-undesaid~~ siema racqel. Ej, gdzie ty teraz mieszkasz?? no coooz... jeszce wciaz w L'poolu, ale jestem teraz do piatku u znajomych w Manchesterze, jutro planuje wpasc do kilku agencji pracy, moze cos mi znajda, i jeszcze tylko jakis pokoj wynajac i moge wracac, rzucic prace i tylko zorganizowac przeprowadzke. Ha! ale wciaz to jeszce sa plany, nic nie wskazuje na razie na to, ze wszystko pojdzie tak gladko i bezblednie. Ale bylem dzis na miescie i kopara mi spadla, gdzies skrecilem w boczna uliczke bo zaciekawila mnie architektura i nie wyszedlem z tamtego kwartalu przez dobre 3 godziny. Luudzieeee! Prawie same sklepy z komiksami, rpg, sztuka alternatywna i uliczna, standy designerow. Coz, wydalo sie troche kasy ale to wciaz malooooooo! M. to naprawde fajowe miasto. hej Ibris!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:19 pm
Lethiel Vykk hej...nie cicham tylko sie udzielam ninja *skok na Vykka* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee gdzie sie udzielash ?? O.o w poprzednim poscie sie udzielilem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:21 pm
Vykk Lethiel Vykk hej...nie cicham tylko sie udzielam ninja *skok na Vykka* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee gdzie sie udzielash ?? O.o w poprzednim poscie sie udzielilem biggrin aha... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:22 pm
~~lena-undesaid~~ *tez nie cicha* Leti, własnie na twoim queście trwa walka online biggrin O.o ... jush lece !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:23 pm
racqel ~~lena-undesaid~~ siema racqel. Ej, gdzie ty teraz mieszkasz?? no coooz... jeszce wciaz w L'poolu, ale jestem teraz do piatku u znajomych w Manchesterze, jutro planuje wpasc do kilku agencji pracy, moze cos mi znajda, i jeszcze tylko jakis pokoj wynajac i moge wracac, rzucic prace i tylko zorganizowac przeprowadzke. Ha! ale wciaz to jeszce sa plany, nic nie wskazuje na razie na to, ze wszystko pojdzie tak gladko i bezblednie. Ale bylem dzis na miescie i kopara mi spadla, gdzies skrecilem w boczna uliczke bo zaciekawila mnie architektura i nie wyszedlem z tamtego kwartalu przez dobre 3 godziny. Luudzieeee! Prawie same sklepy z komiksami, rpg, sztuka alternatywna i uliczna, standy designerow. Coz, wydalo sie troche kasy ale to wciaz malooooooo! M. to naprawde fajowe miasto. hej Ibris! ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:23 pm
*podchodzi do ściany* *wzrook* *podnosi łapy* *ciach ciach ciach chrup zgrzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyt chrup* *na ścianie pojawił się wydrapany napis SZTUCZNE KUPY SĄ STRASZNE*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:24 pm
Vykk hej...nie cicham tylko sie udzielam heyka ^^ Heh, teraz to nawet przynudzania nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:24 pm
ok teraz pisze o zapaleniu pecherza moczowego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:25 pm
~~lena-undesaid~~ ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:26 pm
witam ponownie biggrin jejq! Leth! jaki psheśliczny kotecek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:26 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:29 pm
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla. nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:29 pm
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ siema racqel. Ej, gdzie ty teraz mieszkasz?? no coooz... jeszce wciaz w L'poolu, ale jestem teraz do piatku u znajomych w Manchesterze, jutro planuje wpasc do kilku agencji pracy, moze cos mi znajda, i jeszcze tylko jakis pokoj wynajac i moge wracac, rzucic prace i tylko zorganizowac przeprowadzke. Ha! ale wciaz to jeszce sa plany, nic nie wskazuje na razie na to, ze wszystko pojdzie tak gladko i bezblednie. Ale bylem dzis na miescie i kopara mi spadla, gdzies skrecilem w boczna uliczke bo zaciekawila mnie architektura i nie wyszedlem z tamtego kwartalu przez dobre 3 godziny. Luudzieeee! Prawie same sklepy z komiksami, rpg, sztuka alternatywna i uliczna, standy designerow. Coz, wydalo sie troche kasy ale to wciaz malooooooo! M. to naprawde fajowe miasto. hej Ibris! ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? W UK jak wynika powyzej. A to metro to sprawdz sobie, przeciez jestes podlaczona do swiatowej sieci komputerowej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:30 pm
Gosiak ok teraz pisze o zapaleniu pecherza moczowego ^^ hejka tym co dotarli...ze co bedziesz tu na gaii wypisywac eek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:31 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ ale mi chodziło, czy anglia czy stany- -' A wie może ktos jaka jest 3 od konca (nie tego z heathrow) stacja metra na linii picadilly w Londynie?? Southgate? Czy ten trzeci koniec? XD ee... nie, toi chyba było coś na A. Ale wiem napewno, ze to nie jest ten koniec z petla. nu bo własnie patrzę na rozkład...linia picadilly zaznaczona na granatowo...Heathorow z pętlą...trzecia stacja od jednego końca to Southgate...chyba, ze chodzi ci o Arnos Grove...a z drugiego to Ickenham... TAK, TAK!! DZIEKI DEL, JESTES KOCHANA!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|