|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:51 am
Uf... Juz jestem, net mi siadł crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:52 am
~~lena-undesaid~~ Uf... Juz jestem, net mi siadł crying Świerza krewww :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:53 am
Asterad ~~lena-undesaid~~ Uf... Juz jestem, net mi siadł crying Świerza krewww :> ee... Mam rozumiec, ze uwarzasz mnie za nowisjuszke, czy ze jestes wampirem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:53 am
ninja .. oki wroocilam...
mam 2 zdjecia kotka wshoocilam jush na serwer.. tylko jedno strashnie nieostre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:54 am
~~lena-undesaid~~ Asterad ~~lena-undesaid~~ Uf... Juz jestem, net mi siadł crying Świerza krewww :> ee... Mam rozumiec, ze uwarzasz mnie za nowisjuszke, czy ze jestes wampirem?? Wybierz bardziej odpowiednia wersje dla twojej swiadomsoci **obnaza kły** ... XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:55 am
Ozzwald ]Goth bless[ Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Cos to bycie milym slabo Ci wychodzi... ale jezeli chcesz, to Ibris moze zanudzic Cie na smierc xd ja tu widze ze wszyscy przynudzacie... To tez nie wnioslo niczego nowego do przynudzania razz hey Ozz Leth, jaki kotek? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja .. oki wroocilam... mam 2 zdjecia kotka wshoocilam jush na serwer.. tylko jedno strashnie nieostre xd na galerie! na galerie!! A najlepiej, to od razu dal linka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam od wczoraj .. whee sześciotygodniowy maly slodki kochany mraaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:58 am
Asterad ~~lena-undesaid~~ Asterad ~~lena-undesaid~~ Uf... Juz jestem, net mi siadł crying Świerza krewww :> ee... Mam rozumiec, ze uwarzasz mnie za nowisjuszke, czy ze jestes wampirem?? Wybierz bardziej odpowiednia wersje dla twojej swiadomsoci **obnaza kły** ... XD... *patrzy na niego z niesmakiem* Nie wyssiesz mi krwi. Jestem tajnym szpiegiem-wampirem mieszkającym w kominie będącym siostrą Kitty i Jas i jedną drugą Brygady L.L. więc sobie odposc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ozzwald ]Goth bless[ Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Cos to bycie milym slabo Ci wychodzi... ale jezeli chcesz, to Ibris moze zanudzic Cie na smierc xd ja tu widze ze wszyscy przynudzacie... To tez nie wnioslo niczego nowego do przynudzania razz hey Ozz Leth, jaki kotek? XD staralem sie a ze mi nie wyszlo to trudno... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:00 pm
witaj 4laugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:00 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ninja .. oki wroocilam... mam 2 zdjecia kotka wshoocilam jush na serwer.. tylko jedno strashnie nieostre xd na galerie! na galerie!! A najlepiej, to od razu dal linka XD XD oki... to to jest to nieostre ==> heart heart heart http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/kicia.jpg a to droogie ;P ==> heart heart heart http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/kicia2.jpg nadawal by sie na gulasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|