|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:25 am
Asterad Ty no masz racje szczegolnie w zajęczej masce wink Bo tu chodzi o mrok. Mroczne kroliczki i te sprawy wink *zaglada sobie pod maske*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:26 am
ych no skoro tak mowicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:27 am
Wiecie moze co zrobic kiedy nie mozesz wejsc na swoje konto(postać)?? Bo moja kolezanka nie moze wejsc swoja stara postac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:27 am
Asterad Ibris - jakim cudem znalazlas moj sklep ? Kumpelka sie bawi grafika i jakos go znalazla biggrin Dala mi linka. bye Baliaur ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:29 am
dziwni ludzie.. czuje sie sledzony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:31 am
Cos tu troche.. eeee.. cicho *cmoka Ibris w policzek* ~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:32 am
cicha woda brzegi rwie... Zła woda truje - chodz winem smakuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:35 am
]Goth bless[ Cos tu troche.. eeee.. cicho *cmoka Ibris w policzek* ~ heart Mrrr... :> Ja tez sie czuje sledzona. Przez wlasnego Cienia. Na bogow 3nodding *wtula sie* Asterad, znasz jakies krasnoludzkie przyspiewki, panie? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:38 am
Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:44 am
Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Zaczne to sobie spisywac xd No... i tak oto wszyscy rozeszli sie swoich pokoi na pietrze. A sala glowna powoli wypelniala sie odglosami trzaskajacego ognia i wycieranych kufli. Eeh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:45 am
Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Cos to bycie milym slabo Ci wychodzi... ale jezeli chcesz, to Ibris moze zanudzic Cie na smierc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:47 am
]Goth bless[ Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Cos to bycie milym slabo Ci wychodzi... ale jezeli chcesz, to Ibris moze zanudzic Cie na smierc xd To ja moze sobie pojde juz w ogole, skoro czujesz sie az tak znudzony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:49 am
]Goth bless[ Asterad Nie tyle znam ile cisną mi sie na jezyk przy okazji gdy mam byc "mily" lub mi sie nudzi.. Cos to bycie milym slabo Ci wychodzi... ale jezeli chcesz, to Ibris moze zanudzic Cie na smierc xd ja tu widze ze wszyscy przynudzacie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|