|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:16 am
Asterad cos sie z quote .. zepsulo - ze tak powiem >< eee tam, zdaje Ci sie ;P a jak tam sztuka tworzenia? Ja sie rozwijam, dostalam propozycje wspolpracy z pewnym panem od grafiki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:17 am
TamiBiss Hi biggrin Widze ze o wierszach gadacie. Ja też popisuje troszkę xd O.o .. a ty kto ?? dzisiaj jakiś zlot nowych twarzy xd witaj *przytuuuul* milo cie poznać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:18 am
Ibris Asterad cos sie z quote .. zepsulo - ze tak powiem >< eee tam, zdaje Ci sie ;P a jak tam sztuka tworzenia? Ja sie rozwijam, dostalam propozycje wspolpracy z pewnym panem od grafiki biggrin a ja otworzylem sklep ale sie nie ujawniam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tez kiedys pisalam wiersze bo to byl nasz obowiazek w podstawowce jako uczennice klasy dziennikarskiej ^^ oto jeden z ambitniejszych
"rosnie drzewo samotnie
czeka az je ktos wytnie
przyszla burzy nawala
i drzewo wyrwala"
^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad cos sie z quote .. zepsulo - ze tak powiem >< bo jak mash te zawiasy: "[]" w nicname to sie quoty rypia sweatdrop Konwencik W Szczecinie Konwent manga i anime "Daikoku"odbędzie się w dniach 28-29 (ostatni weekend) Maja. W Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu, mieszczącej się na ulicy Żołnierskiej 53 w Szczecinie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:19 am
Asterad Ibris Asterad cos sie z quote .. zepsulo - ze tak powiem >< eee tam, zdaje Ci sie ;P a jak tam sztuka tworzenia? Ja sie rozwijam, dostalam propozycje wspolpracy z pewnym panem od grafiki biggrin a ja otworzylem sklep ale sie nie ujawniam XD A ja go widzialam, ja go widzialam! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:20 am
Lethiel TamiBiss Hi biggrin Widze ze o wierszach gadacie. Ja też popisuje troszkę xd O.o .. a ty kto ?? dzisiaj jakiś zlot nowych twarzy xd witaj *przytuuuul* milo cie poznać wink Mi tez miło cie poznać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart a mam pytanko czy ty nalezysh do "gothow"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:21 am
]Goth bless[ *spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart cień ? emm.. no wygladasz na ciemengo typa panie :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:22 am
Baliaur ]Goth bless[ *spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart a mam pytanko czy ty nalezysh do "gothow"?? Jezeli chodzi o subkulture.. coz, mozna tak powiedziec... ale uwierz, jestem jedyny w swoim rodzaju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:23 am
]Goth bless[ Baliaur ]Goth bless[ *spoglada na Sterada* Czy my sie znamy? *podaje reke* Jestem Goth - osobisty Cien Ibris heart a mam pytanko czy ty nalezysh do "gothow"?? Jezeli chodzi o subkulture.. coz, mozna tak powiedziec... ale uwierz, jestem jedyny w swoim rodzaju wink Ty no masz racje szczegolnie w zajęczej masce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:24 am
Ibris - jakim cudem znalazlas moj sklep ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|