|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:05 am
witajcie 4laugh ... nic nie wyszlo z tymi zdjeciami.. moze jutro sie uda .. programik nie dziala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:05 am
Quote: Goth bless Sliczne ^_^ heart thx whee Ibri ja sama czasem nie rozumiem o co mi chodzi sweatdrop ale tutaj wiem ale nie powiem blaugh 99,(9)% moich wierszydel jest smutnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:08 am
Baliaur Quote: Goth bless Sliczne ^_^ heart thx whee Ibri ja sama czasem nie rozumiem o co mi chodzi sweatdrop ale tutaj wiem ale nie powiem blaugh 99,(9)% moich wierszydel jest smutnych... Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:09 am
Lethiel witajcie 4laugh ... nic nie wyszlo z tymi zdjeciami.. moze jutro sie uda .. programik nie dziala crying biedactwo... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:11 am
Ibris Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. A ja UWIELBIAM pisac ^_^ czuje sie miedzy literkami jak rybka w wodzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. dla mnie tyz blaugh 3nodding pisze ale i tak mi nie wychodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel witajcie 4laugh ... nic nie wyszlo z tymi zdjeciami.. moze jutro sie uda .. programik nie dziala crying biedactwo... *przytula* ech.. *przytuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:13 am
]Goth bless[ Ibris Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. A ja UWIELBIAM pisac ^_^ czuje sie miedzy literkami jak rybka w wodzie wink Zalezy jeszcze co pisac, bambino ;> I masz jeszcze nuty xd *i mnie i mnie i mnie!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:13 am
Ibris Baliaur Quote: Goth bless Sliczne ^_^ heart thx whee Ibri ja sama czasem nie rozumiem o co mi chodzi sweatdrop ale tutaj wiem ale nie powiem blaugh 99,(9)% moich wierszydel jest smutnych... Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. tak ? .. jakos tego nie zauwazylem :> Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:14 am
Ibris ]Goth bless[ Ibris Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. A ja UWIELBIAM pisac ^_^ czuje sie miedzy literkami jak rybka w wodzie wink Zalezy jeszcze co pisac, bambino ;> I masz jeszcze nuty xd *i mnie i mnie i mnie!* Masz racje ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad tak ? .. jakos tego nie zauwazylem :> Witam wszystkich witaj *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:15 am
cos sie z quote .. zepsulo - ze tak powiem ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:15 am
Asterad Ibris Ja probowalam pisac kiedys texty do piosenek. Ale nie wyszlo ^^ tzn. napisalam cala jedna... ale to tak... taki eksperyment razz dla mnie to czarna magia pisanie ogolem. tak ? .. jakos tego nie zauwazylem :> Witam wszystkich elooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|