|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:19 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Kto mi pozyczy 600g do listu? proszki wink heh, jednocześnie ty i Ozz 3nodding no patrz jakie masz wtyki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosinee Quote: zbierasz na cos? :] dziwny odruch jak na nową osobke :] ale popieram :] Byłam w paru sklepach. I postanowiłam iść na zakupy gdy uzbieram 1000. smile lepiej upatrz cos a potem poszukac natiej na markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja Daj mu piłeczkę albo jakis przedmiot i się nim zainteresuje! smile A to on czy ona? Nadałas mu imię?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:21 am
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Kto mi pozyczy 600g do listu? proszki wink heh, jednocześnie ty i Ozz 3nodding no patrz jakie masz wtyki blaugh Wziełam od ciebie, bo Ozz mi juz conieco kiedys dał blaugh Zaraz ci troche oddam, bo znalazłam tanszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:23 am
eek who R U?? ktos ty??? kto mi DA list?? xd ROTFL 3nodding blaugh sknery jedne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:24 am
Rosinee Lethiel argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja Daj mu piłeczkę albo jakis przedmiot i się nim zainteresuje! smile A to on czy ona? Nadałas mu imię? on... imienia nie wymyslilam bo dostalam go wczoraj wink 3nodding OMG.. on mi atakooje myszke 4laugh whee slodkie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:25 am
Lethiel Rosinee Lethiel argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja Daj mu piłeczkę albo jakis przedmiot i się nim zainteresuje! smile A to on czy ona? Nadałas mu imię? on... imienia nie wymyslilam bo dostalam go wczoraj wink 3nodding OMG.. on mi atakooje myszke 4laugh whee slodkie whee twoja myszke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:25 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Kto mi pozyczy 600g do listu? proszki wink heh, jednocześnie ty i Ozz 3nodding no patrz jakie masz wtyki blaugh Wziełam od ciebie, bo Ozz mi juz conieco kiedys dał blaugh Zaraz ci troche oddam, bo znalazłam tanszydaruj sobie- odzyskam w ciagu dnia^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:26 am
Ozzwald Lethiel Rosinee Lethiel argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja Daj mu piłeczkę albo jakis przedmiot i się nim zainteresuje! smile A to on czy ona? Nadałas mu imię? on... imienia nie wymyslilam bo dostalam go wczoraj wink 3nodding OMG.. on mi atakooje myszke 4laugh whee slodkie whee twoja myszke ? ROFT *pokes Ozz* o zesh ty nimfo manie.... Kill Bila dzis obejrzalam nawet fajny....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:27 am
Ozzwald Lethiel Rosinee Lethiel argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja Daj mu piłeczkę albo jakis przedmiot i się nim zainteresuje! smile A to on czy ona? Nadałas mu imię? on... imienia nie wymyslilam bo dostalam go wczoraj wink 3nodding OMG.. on mi atakooje myszke 4laugh whee slodkie whee twoja myszke ? oki inaczej xd .. myszke od kompootera blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:29 am
Cześć ^^ wrocilam bo w grze za duze lagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|