|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:08 am
Quote: zbierasz na cos? :] dziwny odruch jak na nową osobke :] ale popieram :] Byłam w paru sklepach. I postanowiłam iść na zakupy gdy uzbieram 1000. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:10 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee to zrob i jemu i sobie jak go trzymasz na rekach wink 3nodding O.o ... szczwane :> ... ale.. jak xd .. nikogo nie ma kto by mi zrobić moogl xd .. jakoś sproobooje ninja Lethiel - lustro! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:11 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee 3nodding whee whee whee heh... Kotki są strasznie słodkie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:12 am
Rosinee Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee to zrob i jemu i sobie jak go trzymasz na rekach wink 3nodding O.o ... szczwane :> ... ale.. jak xd .. nikogo nie ma kto by mi zrobić moogl xd .. jakoś sproobooje ninja Lethiel - lustro! wink O.o ... genialne :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:14 am
Lethiel Rosinee Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee to zrob i jemu i sobie jak go trzymasz na rekach wink 3nodding O.o ... szczwane :> ... ale.. jak xd .. nikogo nie ma kto by mi zrobić moogl xd .. jakoś sproobooje ninja Lethiel - lustro! wink O.o ... genialne :> flash ci wszystko zasłoni XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:14 am
Kto mi pozyczy 600g do listu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:15 am
Dzięki! Po co to wogule zrobiłaś. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:16 am
argh.. przez flasha nic nie widac XD .. a tak normalnie za ciemno xd grrrrrr.... ide kombinować dalej.. zaraz wracam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:16 am
~~lena-undesaid~~ Kto mi pozyczy 600g do listu? proszki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:18 am
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Kto mi pozyczy 600g do listu? proszki wink heh, jednocześnie ty i Ozz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|