|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:57 am
Kukus Wodzu Kitty ShadowCat Wodzu A teraz, poki jestr point.. Dlaczego nie ma L33T topicu?? gonk wywalili go bo był za mało odwiedzany sad *przytula* ze co?? Moze i byl malo odwiedzany, i Omega dala pozwolenie, wiec ja nie widze powodu usuniecia... Omega dała pozwolenie, ja też... ale co z tego skoro gildiowicze nie chcieli tego czegoś... przed kasowaniem topiców pytaliśmy o każdy, ludzie chcieli by ten akurat zniknął Zakladam w takim razie ze wygrala przewaga glosow, bo conajmnije 5 osob by nie chciauo.. Zreszta, co wam zalezy... To usunmy najlepiej tez HQ.... A przynajmniej Jakies cos o aniolkach.... [blah]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:57 am
nie ma czego--my sie chyba jeszcze nie znamy-- Lava miło poznać nową twarz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:59 am
3maicie sie wszyscy ja sie zrywam
papa 4ewryłan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai co to za pomor gdzie ludzi�w wywiało?-- to tylko ja- wasza gwiazda filmowa nie ma sie czego bac xd ROFTL heyka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:00 am
Baliaur Lavagetas_heqetai co to za pomor gdzie ludzi�w wywiało?-- to tylko ja- wasza gwiazda filmowa nie ma sie czego bac xd ROFTL heyka whee bry :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:03 am
wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:05 am
Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee to zrob i jemu i sobie jak go trzymasz na rekach wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zbierasz na cos? :] dziwny odruch jak na nową osobke :] ale popieram :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:06 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee 3nodding whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:07 am
Lavagetas_heqetai Lethiel wlasnie prooboowalam mojemu koteczkowi zdjecie zrobic.. ale jak tylko proobooje to on podbiega i sie przytula xd malootkie gloopiootkie kochane stworzonko 4laugh whee to zrob i jemu i sobie jak go trzymasz na rekach wink 3nodding O.o ... szczwane :> ... ale.. jak xd .. nikogo nie ma kto by mi zrobić moogl xd .. jakoś sproobooje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|