|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:26 am
Illune ide grac bo mi sie skarza ze do gry nie wchodze... stare papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:26 am
Wodzu Kitty ShadowCat prosze o koniec tego tematu i zaczęcie innego sweatdrop Popieram, popieram... biggrin [obejmuje] mrauuur *całuje i wtula się* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:27 am
PointZer0 Dobra , lecę pobiegać xd Żegnam wszystkich nu narazie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Wodzu Kitty ShadowCat prosze o koniec tego tematu i zaczęcie innego sweatdrop Popieram, popieram... biggrin [obejmuje] mrauuur *całuje i wtula się* whee heart bnaopisal bym ze sie po podlodze turla, ale nie wypada... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , lecę pobiegać xd Żegnam wszystkich papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:29 am
Baliaur wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek* Kaaaaaaaaaawaiiiiiiiiiiiiii*bierze koteczka na rece i guaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:30 am
właśnie rozważam rozpoczęcie procesu wieczornego bejingu... i chyba przystąpię do dzieła tylko najpierw sie ubiorę adekwatnie gdyż dziś mam zamiar dopuścić się bejingu na świeżym powietrzu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:30 am
Baliaur wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek* O.o *podbiega do kotka* 4laugh śliczny whee *drapie za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:31 am
Christoff_Gangrell Baliaur wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek* Kaaaaaaaaaawaiiiiiiiiiiiiii*bierze koteczka na rece i guaszcze* zoofil.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:31 am
Christoff_Gangrell Baliaur wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek* Kaaaaaaaaaawaiiiiiiiiiiiiii*bierze koteczka na rece i guaszcze* *kotecek lazi mu po ramionach wspina sie na gloowke skula sie w klebek zamyka oczka i zaczyna mruczec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:33 am
Kukus właśnie rozważam rozpoczęcie procesu wieczornego bejingu... i chyba przystąpię do dzieła tylko najpierw sie ubiorę adekwatnie gdyż dziś mam zamiar dopuścić się bejingu na świeżym powietrzu wink witaj Kukusiq whee wink *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:35 am
Kukus właśnie rozważam rozpoczęcie procesu wieczornego bejingu... i chyba przystąpię do dzieła tylko najpierw sie ubiorę adekwatnie gdyż dziś mam zamiar dopuścić się bejingu na świeżym powietrzu wink xd heyka *macha pociesznie ogonkiem powolu zasypiajac* Chris lepiej sie nie ruszaj zbytnio bo mam ostre pazurki twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:36 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek* Kaaaaaaaaaawaiiiiiiiiiiiiii*bierze koteczka na rece i guaszcze* *kotecek lazi mu po ramionach wspina sie na gloowke skula sie w klebek zamyka oczka i zaczyna mruczec* *siada wygodnie wfotelu i zaczyna przysypiac* whee mmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:36 am
Cześć Rodacy! Byłam tu rano! I teraz znowu pszyszłam. Fajnie, że jest tutaj polska gildia. heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:37 am
*sieda z talerzem i je obiad* lepsze to niz pisanie o chorobach uukl wydalniczego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|