|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:17 am
prosze o koniec tego tematu i zaczęcie innego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:18 am
Kitty ShadowCat prosze o koniec tego tematu i zaczęcie innego sweatdrop Popieram, popieram... biggrin [obejmuje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:19 am
Gosiak wpadac uchachana biggrin jestem gotowa napisac zadanie o chorobach ukladu wydalniczego wszystko gotowe ^^ *lol* blaugh siema elo :* witaj gosiaczq wink *przytuuuuuuuuuul* moon 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:19 am
...raju - jutro sprawdzian z chemii ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:20 am
PointZer0 Lethiel eee.... ale moim przytuulom.. a nie wtoolaniem sie.. i pomrookom.. nie towarzyszy zgraja serduszek i slodkich sloowek stare Zazdrosna ? xd stare ...strashnie zabawne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...raju - jutro sprawdzian z chemii ... Eeee..... witam czy żegnam ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak MoonInverse Czesc Wam, Kochani! jak Wam minely Swieta? ^___^ 4laugh a calie3m calkiem jak o mnie chodzi tylkko dyngus mnie nie odwiedzil biggrin To się ciesz - ja mam wrazenie ze jeszcze ociekam :/ Poza tym brachol zalal mi obrazek nad ktorym od tygodnia siedzialam -_-" Jak mozna miec 21 lat i latac po domu z pistoletem na wode...? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:24 am
MoonInverse Gosiak MoonInverse Czesc Wam, Kochani! jak Wam minely Swieta? ^___^ 4laugh a calie3m calkiem jak o mnie chodzi tylkko dyngus mnie nie odwiedzil biggrin To się ciesz - ja mam wrazenie ze jeszcze ociekam :/ Poza tym brachol zalal mi obrazek nad ktorym od tygodnia siedzialam -_-" Jak mozna miec 21 lat i latac po domu z pistoletem na wode...? O.obueheheh ja napewno bede latac w tym wieku:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:25 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide grac bo mi sie skarza ze do gry nie wchodze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wha?? scream *kladzie sie na podlodze po chwili przescieradlo sie kurczy i wylazi spod niego czarny kotecek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|