|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:09 am
PointZer0 Illune PointZer0 *robi notatki zeby kiedyś czegoś nie palnąć albo nie zmajstrować* *wyrywa notesik* Ooo.....duzo juz tutaj tego masz blaugh a o mnie cos jest...? *kartkuje strony..* whee *odbiera notes* Niespodziewanka domokun Chyba sie nie gniewasz...ze ci go na chwilke wzielam? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:09 am
PointZer0 Wodzu - pamiętaj o cytatach xd nie tylko on powinien pamietac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:10 am
Wodzuś...tylko Ciebie kocham... *cmok w usteczka**wtula się* sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:10 am
Illune *rzuca w Lethiel piecioma poduszkami* no...ktoras musi trafic... gonk *wszystkie 5 trafia* O.o ... *upada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Wodzu - pamiętaj o cytatach xd wybacz..... Juz sie poprawiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat ale to sa kontakty przyjacielskie! crying hm... mruczenie .. wtoolanie sie .. i sypanie na okolo serdooszkami nie wyglada na kontakty przyjacielskie.. nie uważasz ?? stare nie chcę się kłoocić... ale ty też się wtulasz i mruczysz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:13 am
wpadac uchachana biggrin jestem gotowa napisac zadanie o chorobach ukladu wydalniczego wszystko gotowe ^^ *lol* blaugh
siema elo :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Wam, Kochani! jak Wam minely Swieta? ^___^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune *rzuca w Lethiel piecioma poduszkami* no...ktoras musi trafic... gonk *wszystkie 5 trafia* O.o ... *upada* sweatdrop yy....*podbiega i wykopuje Lethiel spod poduszek* zyjesz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:14 am
MoonInverse Czesc Wam, Kochani! jak Wam minely Swieta? ^___^ 4laugh Raaany , dawno Cię nie widziałem xd Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:14 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ale to sa kontakty przyjacielskie! crying hm... mruczenie .. wtoolanie sie .. i sypanie na okolo serdooszkami nie wyglada na kontakty przyjacielskie.. nie uważasz ?? stare nie chcę się kłoocić... ale ty też się wtulasz i mruczysz... sweatdrop Ehh wy to jednak czasamiproblemy macie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:15 am
MoonInverse Czesc Wam, Kochani! jak Wam minely Swieta? ^___^ 4laugh a calie3m calkiem jak o mnie chodzi tylkko dyngus mnie nie odwiedzil biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:16 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ale to sa kontakty przyjacielskie! crying hm... mruczenie .. wtoolanie sie .. i sypanie na okolo serdooszkami nie wyglada na kontakty przyjacielskie.. nie uważasz ?? stare nie chcę się kłoocić... ale ty też się wtulasz i mruczysz... sweatdrop eee.... ale moim przytuulom.. a nie wtoolaniem sie.. i pomrookom.. nie towarzyszy zgraja serduszek i slodkich sloowek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:17 am
Lethiel eee.... ale moim przytuulom.. a nie wtoolaniem sie.. i pomrookom.. nie towarzyszy zgraja serduszek i slodkich sloowek stare Zazdrosna ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|