|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 7:17 pm
ah the Christmas thread. Okay I'll go there! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 7:21 pm
I gotta reply to the X-Mas thread... soon.. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 7:50 pm
Oh bedtime soon. I have a full day of work tomorrow :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 8:32 pm
AHAH~ Italy is now successfully crying for help!
aaand... I need to go sleep now. orz. Good night everyone! I love you all!!! > 3<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:25 am
čau monty!Es beidzot piereģistrējos bet ka redzu tikai tu un es esam online tāpēc es sapazīšos ar pārejiem kad viņi bus on ja?Grrr man ar jadabu normālas drēbes savādāk es pēc kādas urlas izskatos...;_; nja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:28 am
nav jau tik sūdīgi oreo XD un bez tam vienkārši don't worry be happy ^_^ paies trīs dienas un es tev palīdzēšu sadabūt pāris normalu mantu <3 un labāk nelieto vārdu urla tad visi būs dusmīgi uz mums *iesit pa galvu un aizskrien* ahahaha >;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:34 am
*skrien pakaļ lamādamies* D;< NU tu dabūsi kur saule nespīd ._. Paldies draudzenit *samīļo* =U= Kā tu domā es pārejiem patikšu un viņi mani neatstums?Tas būtu dikti sūdigi ja es ar viņiem visiem iepazītos un viņi būtu tādi"Go away.." Man vienmēr ir bail kad es rpjoju ka mani kāds varētu atstumt..Tas mani dikti sad padara D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:40 am
Ak tu mana Lietuva <3 Nav par ko ;3 *samīļo atpakaļ* Runājot par lietuvu..Tu profilu jau drīz pabeigsi? Es esmu parliecināta ka viņi tevi pieņems uz urrraaa!;D Viņi patiešami ir jauki ;3 Teiksim tā: Visjaukākie cilvēki šeit gaia ar ko man ir sanācis saskrieties ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:48 am
es jau taisu...Tik bildi gruti atrast DX Ja kas Lietuva būs blonda ._. Ahhh prieks dzirdēt!;D Tagad nu gan es nevaru sagaidīt līdz es viņus ieraudzīšu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:54 am
Uwah Blonda lietuva?O_O Man to grūti iedomāties...wow XD
Take your time ;DDD*nošaujas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 10:01 am
Monty es uz kādu laiciņu aiziešu.Man vakariņas japaēd un vel Fizikā jaizlasa X_X bet es kaut kad būsu atpakaļ ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 10:46 am
Monty es laikam tikai riit buusu kaut kur veelu jo man daudz md jadara DX Iepazīstini mani ar pārejiem ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 10:51 am
Nu labi >_< Lai veicas ar mācībām
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 11:06 am
-stares at the other language-
Wow I didn't expect this when I got out of work XD
ah well~ Oh! if you're wondering why I'm back so early, out computer system went down so I was told to go home since I need the computer to do my work. No computer means no work.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|