|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:58 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee za co? heart za bumpiki 4laugh whee 4laugh hehe. Tylko ty mi powiedz, kiedy Az bedzie na kompie, mosze przecież mieć jakąs przewage.......... niedloogo powinien być wink 3nodding scream To mo chociaz powiedz, żeby numerował bumpy..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell PointZer0 Hej Chris , zedytowałem twojego posta na Yuri & Yaoi , tamte dwie panienki to trochę za widoczne były sweatdrop whee Yhm ok... tak wuasnie sie wachałem... sweatdrop dzieki Nie ma za co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mraaaaa 4laugh *przeskok z chrisa na wodza* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* jak was dawnio nie bylo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rzuca się na niego* misiek whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mraaaaa 4laugh *przeskok z chrisa na wodza* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* jak was dawnio nie bylo whee Wiesz, jak starzy skompia na net, to tak jest... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ scream To mo chociaz powiedz, żeby numerował bumpy.......... hehe.. oki blaugh ale nie wiem czy nie jest na to za leniwy wink whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:00 am
Wodzu Lethiel mraaaaa 4laugh *przeskok z chrisa na wodza* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* jak was dawnio nie bylo whee Wiesz, jak starzy skompia na net, to tak jest... razz ech... dobrze ze jush jesteście wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:00 am
Hej Wodzu xd Illune : jak Ci się nudzi to się siu.... albo nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:01 am
*pac ja poduchą* blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *rzuca się na niego* misiek whee heart yyy.....to z kim ty wkacu jestes...? Z Wodzem, Eredinem...czy kim...? eek /Edit: no wlasnie.....czy z Radioaktywnym...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hej Wodzu xd Illune : jak Ci się nudzi to się siu.... albo nie sweatdrop witam.. biggrin tez sie ciesze.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:02 am
Illune Kitty ShadowCat *rzuca się na niego* misiek whee heart yyy.....to z kim ty wkacu jestes...? Z Wodzem, Eredinem...czy kim...? eek nie zapominaj o radioaktywnym 3nodding stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:02 am
Lethiel *pac ja poduchą* blaugh whee *bierze pierwsza lepsza poduche i uderza nia Lethiel* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:03 am
Illune Kitty ShadowCat *rzuca się na niego* misiek whee heart yyy.....to z kim ty wkacu jestes...? Z Wodzem, Eredinem...czy kim...? eek scream z Wodzem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|