|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:50 am
dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka Nightmaree Stokrotka wiatam wszystkich dajcie flache bo zamało Lucek nie wariuj mi sie w glowie kreci jdziemy po jeszcze bo zamalo nio choc co Ty ja sie uczyc musze,maz mnie zabije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Stokrotka wiatam wszystkich dajcie flache bo zamało Jak na mojej studniowce sweatdrop Wytrzeźwiałem zanim z niej wyszedłem crying ja miala m na odwrut ledwo zniej wyszlam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:51 am
Lethiel dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee za co? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witaj *pshytuuull* ryż mi się przypalił sweatdrop *głaszcze *zemnie tez taka kucharka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee za co? heart za bumpiki 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:52 am
Stokrotka Kitty ShadowCat witaj *pshytuuull* ryż mi się przypalił sweatdrop *głaszcze *zemnie tez taka kucharka tylko że dotąd wszystko mi wychodziło.... a teraz się przypaliło... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:53 am
Nightmaree Stokrotka Nightmaree Stokrotka wiatam wszystkich dajcie flache bo zamało Lucek nie wariuj mi sie w glowie kreci jdziemy po jeszcze bo zamalo nio choc co Ty ja sie uczyc musze,maz mnie zabije ja tez niby jutro cos wymysle daleko mam do szkoly na szczescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:53 am
Hej Chris , zedytowałem twojego posta na Yuri & Yaoi , tamte dwie panienki to trochę za widoczne były sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:54 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee za co? heart za bumpiki 4laugh whee 4laugh hehe. Tylko ty mi powiedz, kiedy Az bedzie na kompie, mosze przecież mieć jakąs przewage..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:55 am
4laugh whee Chrisiu !!!! witaj 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:56 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel dziekooje ci lenooś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee heart whee za co? heart za bumpiki 4laugh whee 4laugh hehe. Tylko ty mi powiedz, kiedy Az bedzie na kompie, mosze przecież mieć jakąs przewage.......... niedloogo powinien być wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:57 am
PointZer0 Hej Chris , zedytowałem twojego posta na Yuri & Yaoi , tamte dwie panienki to trochę za widoczne były sweatdrop whee Yhm ok... tak wuasnie sie wachałem... sweatdrop dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|