|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:34 am
PointZer0 Nightmaree PointZer0 zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich... to ja 3 prosze heart Niechciałabyś xd Witaj Nightmaree *cmok w policzek* chcialabym co mi tam wink *cmok w uszko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:34 am
Tami91 Kitty ShadowCat Tami91 Hi xd Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile patrz na przewodnik po gai... xd A mniej wiecej gdzie on jest? sweatdrop powyżej zamieściłam link sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:35 am
kitty masz zajefajne spodenki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:35 am
hej hej, chciałam wam życzyc tylko miłego popołudnia, i jak spotkacie Lethiel to podziekujcie jej odemnie ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:36 am
Night_Lady hej hej, chciałam wam życzyc tylko miłego popołudnia, i jak spotkacie Lethiel to podziekujcie jej odemnie ok? Mogę jej teraz podziękować od ciebie na sratu-tatu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:37 am
oje a ten moj kocrowaty to juz wylewu do mozgu dostał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:37 am
PointZer0 Nightmaree PointZer0 zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich... to ja 3 prosze heart Nie chciałabyś xd Witaj Nightmaree *cmok w policzek* Ale ja CHCE! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:38 am
Hej Illune xd Nightmare , ja mam takie pytanko , bo swojego czasu wielce sie zadziwiłaś , ze ja mam " dopiero " 19 lat , można wiedzieć w jakimże pani jest wieku ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:39 am
Nightmaree kitty masz zajefajne spodenki dziękooje bardzo *przytuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hej Illune xd Nightmare , ja mam takie pytanko , bo swojego czasu wielce sie zadziwiłaś , ze ja mam " dopiero " 19 lat , można wiedzieć w jakimże pani jest wieku ? :> Jestem starsz od Ciebie nie wiele aczkolwiek starsza,zadziwiłes mnie swoją dojrzałościa,oczywiscie to miłe zaskoczenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka PointZer0 Nightmaree PointZer0 zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich... to ja 3 prosze heart Nie chciałabyś xd Witaj Nightmaree *cmok w policzek* Ale ja CHCE! whee Dobra , czekaj , wepchnę w USB i zaraz prześlę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wiatam wszystkich dajcie flache bo zamało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree PointZer0 Hej Illune xd Nightmare , ja mam takie pytanko , bo swojego czasu wielce sie zadziwiłaś , ze ja mam " dopiero " 19 lat , można wiedzieć w jakimże pani jest wieku ? :> Jestem starsz od Ciebie nie wiele aczkolwiek starsza,zadziwiłes mnie swoją dojrzałościa,oczywiscie to miłe zaskoczenie wink Hehe , dziękuję xd ..Ale nie uciekaj od pytania :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|