|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:57 am
jesteś Krzysiu! *skacze i przytullla* blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:00 am
Kitty ShadowCat jesteś Krzysiu! *skacze i przytullla* blaugh biggrin whee *przytula tesh* Yay czym ja zasłurzuem??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:05 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat jesteś Krzysiu! *skacze i przytullla* blaugh biggrin whee *przytula tesh* Yay czym ja zasłurzuem??? whee tym she jesteś whee *wtula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:07 am
Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat jesteś Krzysiu! *skacze i przytullla* blaugh biggrin whee *przytula tesh* Yay czym ja zasłurzuem??? whee tym she jesteś whee *wtula się* whee whee whee crying wzruszyuem sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:27 am
Hi xd
Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:28 am
Tami91 Hi xd Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile patrz na przewodnik po gai... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:30 am
Kitty ShadowCat Tami91 Hi xd Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile patrz na przewodnik po gai... xd to jest link do przewodnika; http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=12664witamy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Tami91 Hi xd Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile patrz na przewodnik po gai... xd A mniej wiecej gdzie on jest? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:32 am
PointZer0 zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich... to ja 3 prosze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:32 am
Tami91 Hi xd Jestem tu całkowicie nowa i nie za bardzo wiem jak zarabiać goldy smile czy ktoś z was był by tak miły i wytłumaczyłby mi gdzie można zebrac kaske?? biggrin xd smile witam.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:33 am
Nightmaree PointZer0 zdjęcia do paszportu cyknięte. Witam wszystkich... to ja 3 prosze heart Nie chciałabyś xd Witaj Nightmaree *cmok w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|