|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:17 am
heh... wrocilam z deskli ^^ jestem komplentym beztalenciem biggrin chyba pora wziac sie do nauki tak mi sie wydaje <>_<>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:18 am
M-Teen siemka Yumi co z wedką? sweatdrop Aaa idz razz towj mozg chyab przestał dzialac razz Illune: *przytuula Pisia* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:21 am
YumiTao M-Teen siemka Yumi co z wedką? sweatdrop Aaa idz razz towj mozg chyab przestał dzialac razz Illune: *przytuula Pisia* whee to nie dasz mi wedki!? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:23 am
jakos leci ..< event moglby byc lepszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:24 am
M-Teen jakos leci ..< event moglby byc lepszy... a cio byuo tzn wiem ze cos miało byc ale byuem odciety od neta sad i ni wim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:26 am
Christoff_Gangrell M-Teen jakos leci ..< event moglby byc lepszy... a cio byuo tzn wiem ze cos miało byc ale byuem odciety od neta sad i ni wim... szukales takich kolorowych jajek obok postow w topciach na Von Helsons Mansion, jak zebrales 8 jajec laziles po mapkach szukales koszyczka w ktorym byla maska kurczaczka i kroliczka.. nudyy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:29 am
M-Teen Christoff_Gangrell M-Teen jakos leci ..< event moglby byc lepszy... a cio byuo tzn wiem ze cos miało byc ale byuem odciety od neta sad i ni wim... szukales takich kolorowych jajek obok postow w topciach na Von Helsons Mansion, jak zebrales 8 jajec laziles po mapkach szukales koszyczka w ktorym byla maska kurczaczka i kroliczka.. nudyy xp Yhm... kumam.... a jak sie te maski nazywayły?? polookam w market palcsie sobuie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:29 am
M-Teen YumiTao M-Teen siemka Yumi co z wedką? sweatdrop Aaa idz razz towj mozg chyab przestał dzialac razz Illune: *przytuula Pisia* whee to nie dasz mi wedki!? sad dammmm!! masz leci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:30 am
Christoff_Gangrell M-Teen jakos leci ..< event moglby byc lepszy... a cio byuo tzn wiem ze cos miało byc ale byuem odciety od neta sad i ni wim... nic nie straciles, eventowe niespodzianki nie byly zbyt atrakcyjne i mozesz je kupic za jakies symboliczne sumki w markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:31 am
ElOoOOo WSzYsTkim
Witaj Omi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:32 am
kropka ElOoOOo WSzYsTkim Witaj Omi smile dzien dobry!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|