|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:58 am
Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Lethiel tio sobie koop w markecie blaugh ślodki prawda ?? whee whee whee Zniawalajacy, Tylko ja bym chciał Taka malutką Hienke na głowe moowish o tym mechanicznym pso-żabolu ?? O.o xd nie o takim zwierzaku z afryki biggrin polujacym na padlinke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun _cleef_ opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem. Ale ja w przewodniku i regulaminie nie uzywam polskich znakow eek ale on ogulnie nie ogarnia polskiej mowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai abuu! mam bubu na pupie xd gonk xd xd gonk xd gonk gonk *ucieka na szafe* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:59 am
BeeWolf_san nie o takim zwierzaku z afryki biggrin polujacym na padlinke biggrin zgloś prozbe do modoow gai .. moze sie zgodzą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:00 am
Lethiel Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp eeee... ryż sie gotooje 20 minoot... jesteś pewna ze wlączylać kuchenke ?? xd jest włączona... upewniałam się juz 5 razy... tak Omi- wrzuciłam do wrzątku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:00 am
Lethiel Lavagetas_heqetai abuu! mam bubu na pupie xd gonk xd xd gonk xd gonk gonk *ucieka na szafe* xd dobra dość tych głupot xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:02 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp eeee... ryż sie gotooje 20 minoot... jesteś pewna ze wlączylać kuchenke ?? xd jest włączona... upewniałam się juz 5 razy... tak Omi- wrzuciłam do wrzątku 3nodding 5 razy ??!! eek xd ... wystarczylo by raz .. moze przy ktoorymś przez przypadek zgasilaś .. a moze to poprostu ziemniaki stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san nie o takim zwierzaku z afryki biggrin polujacym na padlinke biggrin zgloś prozbe do modoow gai .. moze sie zgodzą wink I bym chciał żyrafem, isłonika, hipopotama, Danonka, Małęgo głoda, pingwina, kukusa na patyku, 3 kilo sera, malutka omege, ciupkiego wampirka itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai abuu! mam bubu na pupie xd gonk xd xd gonk xd gonk gonk *ucieka na szafe* xd dobra dość tych głupot xd xd ninja *zlazi z szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:03 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp eeee... ryż sie gotooje 20 minoot... jesteś pewna ze wlączylać kuchenke ?? xd jest włączona... upewniałam się juz 5 razy... tak Omi- wrzuciłam do wrzątku 3nodding to moze ryz jest nie swierzy ? Hejka wszytskim xd jest u mnie Illune whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:04 am
ryż to jedna z niewielu rzeczy jakie umiem ugotowac.... *jest z siebie dumny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jest włączona... upewniałam się juz 5 razy... tak Omi- wrzuciłam do wrzątku 3nodding a przykrylas garnek? moze ogien jest za maly albo garnek z woda za duzy (a wlasnie- wlalas wode do garnka? wink ) blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san nie o takim zwierzaku z afryki biggrin polujacym na padlinke biggrin zgloś prozbe do modoow gai .. moze sie zgodzą wink I bym chciał żyrafem, isłonika, hipopotama, Danonka, Małęgo głoda, pingwina, kukusa na patyku, 3 kilo sera, malutka omege, ciupkiego wampirka itd a ja mam plooszowego malego gloda xd dostalam od tajniackiego woojka ktoory pracooje w jakiejs hoortowni Danona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|