|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:48 am
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... pisiu jak ty sexy wygladash xd xd xd *przytuuuuul* witaj blaugh ZZZzzz
O.o ... cieshki jesteś xd *upada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:49 am
Kitty ShadowCat dzień dobry.. ładna piżamka xd sweatdrop senks XD babcia mi uszyla :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:49 am
BeeWolf_san Lethiel tio sobie koop w markecie blaugh ślodki prawda ?? whee whee whee Zniawalajacy, Tylko ja bym chciał Taka malutką Hienke na głowe moowish o tym mechanicznym pso-żabolu ?? O.o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:50 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... pisiu jak ty sexy wygladash xd xd xd *przytuuuuul* witaj blaugh ZZZzzzO.o ... cieshki jesteś xd *upada* no co ty, tylko 68kg XD <śpi na niej> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:51 am
Lavagetas_heqetai no co ty, tylko 68kg XD <śpi na niej> xd gonk *traci oddech* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:53 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no co ty, tylko 68kg XD <śpi na niej> xd gonk *traci oddech* xd xd xd O.o łaaaaaaaaaaaa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:53 am
_cleef_ opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem. Ale ja w przewodniku i regulaminie nie uzywam polskich znakow eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:55 am
Omega Sun _cleef_ opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem. Ale ja w przewodniku i regulaminie nie uzywam polskich znakow eek napisalem mu to w PMie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:55 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no co ty, tylko 68kg XD <śpi na niej> xd gonk *traci oddech* xd xd xd O.o łaaaaaaaaaaaa crying O.o *podlazi do niego* *przytuuuuuuuuul* nie plakoosiaj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:56 am
gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:57 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no co ty, tylko 68kg XD <śpi na niej> xd gonk *traci oddech* xd xd xd O.o łaaaaaaaaaaaa crying O.o *podlazi do niego* *przytuuuuuuuuul* nie plakoosiaj crying abuu! mam bubu na pupie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp a wrzucilas go do wrzatku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat gotooje ryż już 40 minut a on się jeszcze nie ugotował sweatdrop xp eeee... ryż sie gotooje 20 minoot... jesteś pewna ze wlączylać kuchenke ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|