|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 2:51 am
Ibris No to macie linki do fotek z 18stki Kage (Goth'a) biggrin mamo, jak wygladam?poczatek imprezy - wszystko jeszcze dziewicze smile sejtan's slejwsar ju toking tu mi?zrobic dobrze butelczynie sake XDSelcia, Roshi i podejrzane rumiencedziewica ^^lej, Cieniu, lej je w morde...! - smak Tyskiego i plastiku XD prezentacja Ruou Shochulohohehe XDwyzeracze lodowki - Ania & Ib^^puciu puciu, Misiaczku! ^.^ - drugie, prawdziwe, homoseksualne oblicze Kage biggrin Tofik mraf :3zbiorowa przyjemnosc smile obciaganie... brodki Kage ^___^przylapany... XDwomen be my slaves - rob mi jeszcze, rob mi dobrze! XD Ibris, ratuj - oni sie patrza...Ania i ja ^^medytacja B.^^kolezanka Madziatuli tuli - B. und Ib'zesz... Yb, a moshe male puci puci?'B. ^^Ania przy zmywaniuwykonczone ^^ajm tu sexy, je... - golenie Kage swietlna maszynka o 3 nad ranem xd teraz załuje ze tam do was nie przypełzłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 5:37 am
Omega Sun na przyszlosc prosilabym abys nie wyzywala innych ale to było w sesie...nie zlosliwym i obrażzliwym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 7:38 am
jak znajde plyte to was zamecze widokiem mej paszczy mwahahha mrgreen bo ja jestem strashna.... mwahahaha... narazie macie toedit: ew. to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:07 pm
Baliaur jak znajde plyte to was zamecze widokiem mej paszczy mwahahha mrgreen bo ja jestem strashna.... mwahahaha... narazie macie toedit: ew. toNiop to wtedy ja dorzuce pozostale swoje fotki, rowniez takie rozneglizowane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:11 pm
Arife Baliaur jak znajde plyte to was zamecze widokiem mej paszczy mwahahha mrgreen bo ja jestem strashna.... mwahahaha... narazie macie toedit: ew. toNiop to wtedy ja dorzuce pozostale swoje fotki, rowniez takie rozneglizowane blaugh oi! mrgreen rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:51 pm
Kage widze że miałeś ziomskie urodziny XD wszytkie naj jeszcze raz wink ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 2:21 pm
Ibris No to macie linki do fotek z 18stki Kage (Goth'a) biggrin mamo, jak wygladam?poczatek imprezy - wszystko jeszcze dziewicze smile sejtan's slejwsar ju toking tu mi?zrobic dobrze butelczynie sake XDSelcia, Roshi i podejrzane rumiencedziewica ^^lej, Cieniu, lej je w morde...! - smak Tyskiego i plastiku XD prezentacja Ruou Shochulohohehe XDwyzeracze lodowki - Ania & Ib^^puciu puciu, Misiaczku! ^.^ - drugie, prawdziwe, homoseksualne oblicze Kage biggrin Tofik mraf :3zbiorowa przyjemnosc smile obciaganie... brodki Kage ^___^przylapany... XDwomen be my slaves - rob mi jeszcze, rob mi dobrze! XD Ibris, ratuj - oni sie patrza...Ania i ja ^^medytacja B.^^kolezanka Madziatuli tuli - B. und Ib'zesz... Yb, a moshe male puci puci?'B. ^^Ania przy zmywaniuwykonczone ^^ajm tu sexy, je... - golenie Kage swietlna maszynka o 3 nad ranem xd widze ze impreza byla udana...a cop do niektorych fotek to tylko takw gwoli zaczepnosci ja bym jendak uwazal na to czy on prsypadkiem nie jest bi xd pilnuj bo lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:54 am
Wodzu Night_Lady ładnie wyszlas Fifi wink teraz dalszy ciag moich zdjec wink ja wink ja 2 wink ja wiem ze jakos tak mało naturalnie, ale jednak majac aparat na 3h trudno zrobic cos fajnego wink ja dziwnie wychodze na zdjeciach uprzedzam
Moj kociak.. biggrin Jutro cie widze u mnie w tej rozowej bluzeczce.. razz domokun I pewnie skonczy jek ja... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:55 am
opcy Arife Baliaur jak znajde plyte to was zamecze widokiem mej paszczy mwahahha mrgreen bo ja jestem strashna.... mwahahaha... narazie macie toedit: ew. toNiop to wtedy ja dorzuce pozostale swoje fotki, rowniez takie rozneglizowane blaugh oi! mrgreen rofl heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 8:44 am
pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:22 am
Vykk pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd czyli że mogą byc blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:25 am
Ale strasznie młodziutko tu wygladasz:] jak bym cię nie znała to bym powiedziała ze masz 10 latek biggrin biggrin mała dziewczynka z ciebie jest smile biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:32 am
Night_Lady Vykk pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd czyli że mogą byc blaugh ?moga whee ...to 3 najfajniejsze...ale na prawde odnosze wrazenie ze jest ono robione specjalnie dla Wodza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 12:54 pm
Vykk Night_Lady Vykk pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd czyli że mogą byc blaugh ?moga whee ...to 3 najfajniejsze...ale na prawde odnosze wrazenie ze jest ono robione specjalnie dla Wodza xp A to oni sa ze soba? Eee ^^' milo. Przyzwoite fotki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|