|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:36 am
YumiTao mam nadzieje ze została juz usunieta z partyzantki ... stare nie chcemy tu takich nie doblych kobiet *pluje sie* mrgreen cuż za piiiiiiiiii domokun a jakze.. ja ja znalam niby IRL.. ale zaluje tego sweatdrop
Revuś Ty tu na urode nie narzekaj mrgreen *slini sie z Ari* cool twisted bo wpierdol!!!!!!! pirate
i nie przejmuj sie tym czyms.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:43 am
Baliaur YumiTao mam nadzieje ze została juz usunieta z partyzantki ... stare nie chcemy tu takich nie doblych kobiet *pluje sie* mrgreen cuż za piiiiiiiiii domokun a jakze.. ja ja znalam niby IRL.. ale zaluje tego sweatdrop
Revuś Ty tu na urode nie narzekaj mrgreen *slini sie z Ari* cool twisted bo wpierdol!!!!!!! pirate
i nie przejmuj sie tym czyms.... domokun dzieki wielkie naprawde mi lepiej smile *polewa* wiec pijmy Yumi widzisz wystarczy krzyknac i cos w tym kierunku zrobic i odrazu wszyscy sie budza smile UGABUGA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:45 am
revcat Baliaur YumiTao mam nadzieje ze została juz usunieta z partyzantki ... stare nie chcemy tu takich nie doblych kobiet *pluje sie* mrgreen cuż za piiiiiiiiii domokun a jakze.. ja ja znalam niby IRL.. ale zaluje tego sweatdrop
i nie przejmuj sie tym czyms.... domokun dzieki wielkie naprawde mi lepiej smile *polewa* wiec pijmy Yumi widzisz wystarczy krzyknac i cos w tym kierunku zrobic i odrazu wszyscy sie budza smile UGABUGA!!! Trzeba Kocie przyznac ze beznas (Bali,Ari i mnie) to by tu ujem wiało rofl mrgreen *pije i sie slini*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:47 am
revcat dzieki wielkie naprawde mi lepiej smile *polewa* wiec pijmy Yumi widzisz wystarczy krzyknac i cos w tym kierunku zrobic i odrazu wszyscy sie budza smile UGABUGA!!! UGABUGA ! pirate
a jak mrgreen
bo Ruskie Pierogi Rzadza xd
kto zrobi jakiegos fajnego bannerka do RP z garfieldem?? cool
*pije bimber*
mwah nie ma to jak dobry trunek pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:48 am
YumiTao revcat Baliaur YumiTao mam nadzieje ze została juz usunieta z partyzantki ... stare nie chcemy tu takich nie doblych kobiet *pluje sie* mrgreen cuż za piiiiiiiiii domokun a jakze.. ja ja znalam niby IRL.. ale zaluje tego sweatdrop
i nie przejmuj sie tym czyms.... domokun dzieki wielkie naprawde mi lepiej smile *polewa* wiec pijmy Yumi widzisz wystarczy krzyknac i cos w tym kierunku zrobic i odrazu wszyscy sie budza smile UGABUGA!!! Trzeba Kocie przyznac ze beznas (Bali,Ari i mnie) to by tu ujem wiało rofl mrgreen *pije i sie slini* no wiesz....a Ja? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:50 am
witam partyzantow twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:50 am
revcat YumiTao Trzeba Kocie przyznac ze beznas (Bali,Ari i mnie) to by tu ujem wiało rofl mrgreen *pije i sie slini* no wiesz....a Ja? mrgreen miałam na uwadze tylko płec piekno ... blaugh cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|