|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 10:21 am
Mroovecka ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka Haha, zdalam prawko twisted O nie, to ja teraz z domu na ulicę nie wychodzę xd A dobrze, nie wychodź! Będzie o jednego mniej do przepuszczania na pasach!! twisted twisted twisted blaugh Chyba o jedną ofiarę śmiertelną mniej w statystykach (oczywiście to jest ŻART, z pewnością jeździsz lepiej niż niejeden facet np. ja [nawet nie mam prawa jazdy]) xd luźno, jeszcze troche poczucia humoru mam, na tyle nie zdążyły mnie studia zepsuc... razz przewieźc Cię? xp O to to, no widzisz, ktoś chyba na mnie podświadomie oddziaływuje i zaczynam za bardzo uważać co piszę xd Jasne, możesz mnie zawieźć do domu, bo od piątku mam wolne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 11:35 am
Madame Novocaine zaaaatem... na weekend majowy mam mieć całą pracę. na 30 grudnia cały pierwszy rozdział, uhuhuhuhu xd wstęp napisałam! wyrobiłam się! who's teh mastaa, who!? whee Iiii, AAAAAAAA, na 3 dni przed premierą Disciples 3 mam materiały! w tym kompletną muzę i filmiki! i... zaraz oślepnę i ogłuchnę od tego szjasu który zgotowały fanom Disciples ruscy. ta gra to gniot i szmateks w porównaniu do Disciples 2 gonk nawet muzę spartolili, bolszewickie owcofile, noh gonk olaboga! o.o gratulacje 3nodding ja jutro przedstawiam profesorowi swoj konspekt [trzymajac za nogawke pana Milego xd ] i mam nadzieje, ze mnie nie wysmieje. ichabot Eee... jakie mikołajki? Ja nawet nie zauważyłem, że takie coś instnieje w tym roku. To był zwykły weekend, kanapki z pasztetem i pomidorem i nudy (zamiast nauki) xp no to jak bez nauki, to swieto xd zreszta kazdy pretekst do swietowania jest dobry. Mroovecka Haha, zdalam prawko twisted toza panience gratuluje. przyznam sie szczerze, ze mnie sie nie chcialo nigdy sweatdrop trzymajcie za mnie jutro kciuki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 11:53 am
zepsulam sobie zasilacz od laptopa - to juz trzeci na przestrzeni miesiaca (tym razem zlamalam wtyczke do kontaktu) nie pytajcie jak to zrobilam bo sama nie wiem. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 2:02 pm
ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka ichabot Mroovecka Haha, zdalam prawko twisted O nie, to ja teraz z domu na ulicę nie wychodzę xd A dobrze, nie wychodź! Będzie o jednego mniej do przepuszczania na pasach!! twisted twisted twisted blaugh Chyba o jedną ofiarę śmiertelną mniej w statystykach (oczywiście to jest ŻART, z pewnością jeździsz lepiej niż niejeden facet np. ja [nawet nie mam prawa jazdy]) xd luźno, jeszcze troche poczucia humoru mam, na tyle nie zdążyły mnie studia zepsuc... razz przewieźc Cię? xp O to to, no widzisz, ktoś chyba na mnie podświadomie oddziaływuje i zaczynam za bardzo uważać co piszę xd Jasne, możesz mnie zawieźć do domu, bo od piątku mam wolne mrgreen haha, już pędzę xp zadzieram kiece i lece biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 8:13 am
Baranina zepsulam sobie zasilacz od laptopa - to juz trzeci na przestrzeni miesiaca (tym razem zlamalam wtyczke do kontaktu) nie pytajcie jak to zrobilam bo sama nie wiem. stressed to chyba rodzinne. ja skaleczylam sobie morde lizakiem>< swoja droga odezwala sie do mnie Karolina ostatnimi czasy - nie ma jak sobie o kims przypomniec po kilku latach - po to, bym jej milemu zrobila zadania z chemii i fizyki. nadmienic nalezy, ze *tutaj dluzsza wiazanka* on chyba jest idiota, naprawde o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 2:12 pm
wilkus Baranina zepsulam sobie zasilacz od laptopa - to juz trzeci na przestrzeni miesiaca (tym razem zlamalam wtyczke do kontaktu) nie pytajcie jak to zrobilam bo sama nie wiem. stressed to chyba rodzinne. ja skaleczylam sobie morde lizakiem>< swoja droga odezwala sie do mnie Karolina ostatnimi czasy - nie ma jak sobie o kims przypomniec po kilku latach - po to, bym jej milemu zrobila zadania z chemii i fizyki. nadmienic nalezy, ze *tutaj dluzsza wiazanka* on chyba jest idiota, naprawde o.o kajtos a powiedz ty mi czy nasza Karolinka to kiedykolwiek błyszczała intelektem??? sweatdrop wejdź na nasze klase i obacz jego foto.... on musi być jakiś tego... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:44 am
Baranina wilkus Baranina zepsulam sobie zasilacz od laptopa - to juz trzeci na przestrzeni miesiaca (tym razem zlamalam wtyczke do kontaktu) nie pytajcie jak to zrobilam bo sama nie wiem. stressed to chyba rodzinne. ja skaleczylam sobie morde lizakiem>< swoja droga odezwala sie do mnie Karolina ostatnimi czasy - nie ma jak sobie o kims przypomniec po kilku latach - po to, bym jej milemu zrobila zadania z chemii i fizyki. nadmienic nalezy, ze *tutaj dluzsza wiazanka* on chyba jest idiota, naprawde o.o kajtos a powiedz ty mi czy nasza Karolinka to kiedykolwiek błyszczała intelektem??? sweatdrop wejdź na nasze klase i obacz jego foto.... on musi być jakiś tego... stressed *cieszy sie, ze nie ma naszej klasy* mrgreen tez prawda. ale troche mnie to jednak przerazilo. dalam te zadania Zuzce pozniej i powiedziala, jak je rozwiazac dobrze xd swietnie to o nich swiadczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 5:45 am
wilkus Baranina wilkus Baranina zepsulam sobie zasilacz od laptopa - to juz trzeci na przestrzeni miesiaca (tym razem zlamalam wtyczke do kontaktu) nie pytajcie jak to zrobilam bo sama nie wiem. stressed to chyba rodzinne. ja skaleczylam sobie morde lizakiem>< swoja droga odezwala sie do mnie Karolina ostatnimi czasy - nie ma jak sobie o kims przypomniec po kilku latach - po to, bym jej milemu zrobila zadania z chemii i fizyki. nadmienic nalezy, ze *tutaj dluzsza wiazanka* on chyba jest idiota, naprawde o.o kajtos a powiedz ty mi czy nasza Karolinka to kiedykolwiek błyszczała intelektem??? sweatdrop wejdź na nasze klase i obacz jego foto.... on musi być jakiś tego... stressed *cieszy sie, ze nie ma naszej klasy* mrgreen tez prawda. ale troche mnie to jednak przerazilo. dalam te zadania Zuzce pozniej i powiedziala, jak je rozwiazac dobrze xd swietnie to o nich swiadczy. czekaj.... to ile ten koleś ma lat?? eek i na co mu te zadania z chemii ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 10:52 am
z tego, co rozumiem, to jakos blisko Twojego wieku. zaczal robic liceum zaocznie sweatdrop a chodzilo o jakies zaliczenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:00 am
wilkus z tego, co rozumiem, to jakos blisko Twojego wieku. zaczal robic liceum zaocznie sweatdrop a chodzilo o jakies zaliczenie. O mamo, to faktycznie coś musi być nie ten...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:05 am
Baranina wilkus z tego, co rozumiem, to jakos blisko Twojego wieku. zaczal robic liceum zaocznie sweatdrop a chodzilo o jakies zaliczenie. O mamo, to faktycznie coś musi być nie ten... mnie najbardziej zabil ostateczny komantarz, po tym, jak stwierdzilam, ze ona nie chce, zebym go poznala - "no przeciez nie wszyscy musza umiec chemie. Ty sie tym interesujesz, to mozesz to kuc, a jemu to do niczego nie jest potrzebne"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:15 am
wilkus Baranina wilkus z tego, co rozumiem, to jakos blisko Twojego wieku. zaczal robic liceum zaocznie sweatdrop a chodzilo o jakies zaliczenie. O mamo, to faktycznie coś musi być nie ten... mnie najbardziej zabil ostateczny komantarz, po tym, jak stwierdzilam, ze ona nie chce, zebym go poznala - "no przeciez nie wszyscy musza umiec chemie. Ty sie tym interesujesz, to mozesz to kuc, a jemu to do niczego nie jest potrzebne" czekaj czekaj... tzn że Karalucha nie chcę Ci narzeczonego przedstawić? mrgreen Bo z jej odpowiedzi to NIC nie wywnioskowałam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:31 am
ni, ja powiedzialam, ze raczej nie powinna chcec - w sensie, ze zamordowalabym go chyba jednak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:49 am
wilkus ni, ja powiedzialam, ze raczej nie powinna chcec - w sensie, ze zamordowalabym go chyba jednak xd Aż tak źle? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:58 am
jakos jestem uprzedzona ogolnie. i do debili i do facetow xd [nie, nie sugeruje, ze sama nie jestem debilem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|