|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 9:59 am
Büszkeségem, hogy már csak 8 nap a nyári gyak.-ból sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 10:52 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy már csak 8 nap a nyári gyak.-ból sad Nyugi én Agusztus közepéig csinálom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 10:54 am
Oh kitartás mind2őknek! Illetve mindenkinek wink Én meg majd a szakdogát folytatom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 10:37 pm
Büszkeségem hogy a céllövőben 10 lövésből négyet találtam amiből 3 alkohol és egy zseblámpa nyertem Valamint újabb büszkeségem hogy letudtam lerajzolni magam régi fajta ShadowLeggy féle stílusban (igaz nem nagy szám és nem is lett tökéletes)  A youtube-os oldalát itt lehet megtekinteni http://www.youtube.com/user/ShadowLeggeh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 11, 2009 11:16 am
Büszkeségem: 6 indulóból idén is 4. lettem a Toldi versenyen biggrin Tartom az átlagomat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 11, 2009 11:23 am
ügyes vagy maci...akkor jól ráztam a pompomomat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 12, 2009 10:21 am
Medvelaszlo Büszkeségem: 6 indulóból idén is 4. lettem a Toldi versenyen biggrin Tartom az átlagomat xd nagyon ügyes voltál biggrin látszott hogy segített a szurkolásunk wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 1:07 am
büszkeségem, hogy VÉGRE túl vagyok a nyárigyakon.
AKI IS BACK! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 2:50 am
Akitta-chan büszkeségem, hogy VÉGRE túl vagyok a nyárigyakon.
AKI IS BACK! scream Grat és jipiiii smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 3:18 am
Akkita mester vissza tért
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 10:14 am
már hámozom is a krumplit xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 12:18 pm
Akitta-chan büszkeségem, hogy VÉGRE túl vagyok a nyárigyakon.
AKI IS BACK! scream Ideje volt már.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:24 am
Azért ha mégse lennék fent, akkor ezek a lehetséges okok:
-Alszok -Eszek -Iszok -F*ckitta 3-on dolgozok (eddigi legnagyobb flashem) -az 50000-s animáción dolgozok -a Magyar Guild RPG-n dolgozom -Játszok redface -Nincs netem -Cigányok (kinek nem inge, nem veszi magára) stare -Nincs kedvem -Nincs erőm -Meghalltam -[INSERT EXEPTION #13 HERE] -fapfapfapfap (aki tudja mi a fap, az megérti)
hirtelen csak ennyi jut eszembe...pápápá heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 3:38 am
Ezt nem egészen értem... sweatdrop Hogy gátolnak meg a netezésben a cigányok? sweatdrop sweatdrop sweatdrop Elviszik a gépedet a méh-be vagy mi? sweatdrop Mindenesetre én nem leszek egészen jövő hét végéig, mivel angoltáborba kell mennem... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Ja és nem tudok menni a találkozóra sem. crying crying crying Talán vasárnap itthon leszek de még az se biztos... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Edit: Bocs az off-ért... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Büszkeségem: végre kaptam új videó kártyát, és memóriát, és hangfalat, és 4 pár zoknit meg 1 pólót... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 5:44 am
Nem lesz Sgergely cry
Büszkeségem hogy több mint 5 óra és 20 percet vártam amíg soron én jöhessek a hivatalban és kérvényezhessem az új személy igazolványomat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|