|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:35 am
No nic - ja kończę , żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:36 am
Ozzwald _cleef_ BeeWolf_san A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. do ciebie nic niemam 3nodding no dalej Bee nic nie dostanie..? a co...dzidzia sama nie umie ? sad
moze domokun ci pomoze ? bo ja jurz niechce marnowac posty i czas na wnerwianie ludzi (nie dzis chocisz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:39 am
Ozzwald opcy jest tylko jeden dobry sposob na rozwiazywanie konfliktow.... i nazywa sie on DEATHMATCH (najlepiej na dm2 albo e1m7) xd ja proponuje przejsc przez osiedle o 2 w nocy... to dla fanow sportow ekstremalnych... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san _cleef_ BeeWolf_san A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. do ciebie nic niemam 3nodding Ranisz moje uczucia sad ;( gonk crying Chose jak możesz najpierw mowisz ze mnie kochasz a teraz odrzucasz jak zurzyta szmate crying Tylko nie me to dla Angeliki De marko Szpadlowej crying * łapie sie za głowa i pada na podłoge* xd xd xd A tu jest nasza blądyneczka wink :* Rozpeda sie odbija od mebli i wskakuje na Lethiel Witaj panienko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 No nic - ja kończę , żegnam wszystkich xd papa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:40 am
BeeWolf_san A tu jest nasza blądyneczka wink :* Rozpeda sie odbija od mebli i wskakuje na Lethiel Witaj panienko O.o mraaaaa xd whee 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj wilczq wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o ... pisiu jak ty sexy wygladash xd xd xd *przytuuuuul* witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:46 am
heej ^^' :3 4laugh wygladasz zniewalająco xDDDDD domokun sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:47 am
dzień dobry.. ładna piżamka xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:47 am
Lethiel O.o ... pisiu jak ty sexy wygladash xd xd xd *przytuuuuul* witaj blaugh ZZZzzz
Mteenka- dziekuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:48 am
Lethiel tio sobie koop w markecie blaugh ślodki prawda ?? whee whee whee Zniawalajacy, Tylko ja bym chciał Taka malutką Hienke na głowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|