|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:28 am
Miss_Karina bosh... to juz nie gilidia ale jakis jeden wielki bajzel sweatdrop chlopaki swoje sprawy obgadujcie na PMkach lub w melinie a nie na glownym topicu - -" "ja widze ze wy tu macie niezly burdel.. siostry"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozzy , Ty też skończ , pokaż że jesteś dojrzalszy i koniec. doj.. co..? No tak xd Opcy - plujka w łapy i karaj ich tam , karaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Lethiel M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop moze to zaraźliwe jest xd xd xd słoochjcie może ja się stąd wyniosę,co? myślę że bardzo tego chcecie... sad jakas przewrazliwiona jestes... moze jakis persenik albo cus... nie jestem przewrażliwiona... poprostu już mi uświadomiliście że jestem taka gorsza raz i to mi wystarczy.... ja chcę zmienić moje zachowanie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:30 am
Ozzwald Miss_Karina bosh... to juz nie gilidia ale jakis jeden wielki bajzel sweatdrop chlopaki swoje sprawy obgadujcie na PMkach lub w melinie a nie na glownym topicu - -" "ja widze ze wy tu macie niezly burdel.. siostry" Burdel to wy macie w tym swoim Archelo Czyt " Melinie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:30 am
_cleef_ BeeWolf_san A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. do ciebie nic niemam 3nodding no dalej Bee nic nie dostanie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:31 am
BeeWolf_san M-Teen zapomniałes dodać 'i M-Teen' xDDDDDDDDD witam Emerytowany Moderatorze wink ^^' No no witam piekna panią * całuje rączki * Jestem jak Klinton Bill skonczyłem z polityką a i tak wszyscy mnie lubia kuszmać jaki ja jestem Fantastyczny, mondy, błyskotliwy i skromny xDD Ale akurat nie chodizło mi o to xDD nom, ale nieważne ^^' ekhem PISZE SIE JOSE a nie 'chose'!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:32 am
Kitty ShadowCat nie jestem przewrażliwiona... poprostu już mi uświadomiliście że jestem taka gorsza raz i to mi wystarczy.... ja chcę zmienić moje zachowanie... sad nie licz na wspulczucie z naszej strony... od nas go nie otrzymasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:33 am
BeeWolf_san _cleef_ BeeWolf_san A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. do ciebie nic niemam 3nodding Ranisz moje uczucia sad ;( gonk crying Chose jak możesz najpierw mowisz ze mnie kochasz a teraz odrzucasz jak zurzyta szmate crying Tylko nie m�w ze to dla Angeliki De marko Szpadlowej crying * łapie sie za głowa i pada na podłoge* za duzo noweli sie na ogladales XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat nie jestem przewrażliwiona... poprostu już mi uświadomiliście że jestem taka gorsza raz i to mi wystarczy.... ja chcę zmienić moje zachowanie... sad nie licz na wspulczucie z naszej strony... od nas go nie otrzymasz... na nic nie liczę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest tylko jeden dobry sposob na rozwiazywanie konfliktow.... i nazywa sie on DEATHMATCH (najlepiej na dm2 albo e1m7) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:35 am
*klap na swoj fotelo-poducho-ekłipment* 3nodding *patrzy w strone koszyka* *oblizuje sie* xD *szperu, szperu w koszyku* O! JEST! 4laugh *otwiera butelke 1,5 l z herbatka z rumem* *wlewa troche do swojego kufelka* *pije zadowlona* ^^
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:35 am
opcy jest tylko jeden dobry sposob na rozwiazywanie konfliktow.... i nazywa sie on DEATHMATCH (najlepiej na dm2 albo e1m7) xd ja proponuje przejsc przez osiedle o 2 w nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|