|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:18 am
Ozzy , Ty też skończ , pokaż że jesteś dojrzalszy i koniec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:19 am
Ozzwald i czy masz zamiar obrazic dzisiaj wszystkich moderatorow czy pozostanie tylko przy dwoch 2 Kukusa i kogo ?? A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. A tak wogole to witam, Wszystkich panów i piekne panie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:20 am
Lethiel M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop moze to zaraźliwe jest xd xd xd słoochjcie może ja się stąd wyniosę,co? myślę że bardzo tego chcecie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop jeszcze raz przepraszam sad spokojnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Cleef , Opcy , Ozzy - dość. Od tego są PM'y. uuuu kukus ma podobne zdanie jak ja... siedzi za mna i mnie podpuszcza..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:21 am
Kitty ShadowCat słoochjcie może ja się stąd wyniosę,co? myślę że bardzo tego chcecie... sad Nie ;( ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:22 am
Ozzwald PointZer0 Cleef , Opcy , Ozzy - dość. Od tego są PM'y. uuuu kukus ma podobne zdanie jak ja... siedzi za mna i mnie podpuszcza.. ...I częściowo zgadzam sie z wami , ale kłucić sie można tak żeby nie przeszkadzać innym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:22 am
bosh... to juz nie gilidia ale jakis jeden wielki bajzel sweatdrop chlopaki swoje sprawy obgadujcie na PMkach lub w melinie a nie na glownym topicu - -"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:24 am
BeeWolf_san Ozzwald i czy masz zamiar obrazic dzisiaj wszystkich moderatorow czy pozostanie tylko przy dwoch 2 Kukusa i kogo ?? A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. A tak wogole to witam, Wszystkich panów i piekne panie. zapomniałes dodać 'i M-Teen' xDDDDDDDDD witam Emerytowany Moderatorze wink ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:24 am
Ozzwald _cleef_ to ty czytac jurz sie nauczyles ? eek gratulacje, chyba bedzie impra.
opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem.
masz racie, moglem przetlumaczyc. przyznaje. no ale w tym centrum ludzie niebedo wjedziec ze ja kupuje zeczy, no i niebedo wiedzieli za ile kukus sie pyta czemu piszesz takimi malymi literkami bo nie moze ich przeczytac siedzac na kanapie... i czy masz zamiar obrazic dzisiaj wszystkich moderatorow czy pozostanie tylko przy dwoch @zero jak chcesz to go wywal... spelnil juz wszystkie kryteria... ja tak pisze z respektu dla mojej najlepszej kolezanki ona odeszla z gaia kilka tygodni temu. tego samego dnia gdy dostala "halo"
jesli innii mnie nieobrazo, to ja ich terz nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:25 am
M-Teen zapomniałes dodać 'i M-Teen' xDDDDDDDDD witam Emerytowany Moderatorze wink ^^' No no witam piekna panią * całuje rączki * Jestem jak Klinton Bill skonczyłem z polityką a i tak wszyscy mnie lubia kuszmać jaki ja jestem Fantastyczny, mondy, błyskotliwy i skromny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:25 am
Kitty ShadowCat Lethiel M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop moze to zaraźliwe jest xd xd xd słoochjcie może ja się stąd wyniosę,co? myślę że bardzo tego chcecie... sad jakas przewrazliwiona jestes... moze jakis persenik albo cus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:26 am
oj...... dzis chyba boty w kwejku pocierpia....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:26 am
PointZer0 Ozzy , Ty też skończ , pokaż że jesteś dojrzalszy i koniec. doj.. co..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:27 am
BeeWolf_san A mnie obrazisz ja jestem Emerytowanym Moderatorem i też bym chciał coś dostać. do ciebie nic niemam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|