|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:07 am
_cleef_ Ozzward, to chyba oczywiste ze super modre ufoludki chialy zawdadnac ziemio ale spotkali peno laske i jo sztucznie zaplodnili by dostala wspanialego dzieciaka z muzkiem przekraczajocego ludzi rozmiar IQ. Gratulacje Cleef, to było najgłupsze co dziś usłyszałem / przeczytałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:09 am
M-Teen Cleef dobre wink Mało co z tego kapuje, ale po postach ludzi mi sie podoba xDDDD dzieki
Opcy--> ...
ozzward, ciebie robili mikserem, dlatego muzg ci podrodze "zmiksowalo". dlatego wydajnosc nie przekracza 5%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:11 am
_cleef_ M-Teen Cleef dobre wink Mało co z tego kapuje, ale po postach ludzi mi sie podoba xDDDD dzieki
Opcy--> ...
ozzward, ciebie robili mikserem, dlatego muzg ci podrodze "zmiksowalo". dlatego wydajnosc nie przekracza 5%wzruszyłem sie.. jestes pierwsza osoba ktora mnie tak wysoko ceni... cleef dzieciaku... tyly sobie robisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:13 am
PointZer0 _cleef_ Ozzward, to chyba oczywiste ze super modre ufoludki chialy zawdadnac ziemio ale spotkali peno laske i jo sztucznie zaplodnili by dostala wspanialego dzieciaka z muzkiem przekraczajocego ludzi rozmiar IQ. Gratulacje Cleef, to było najgłupsze co dziś usłyszałem / przeczytałem. to ty czytac jurz sie nauczyles ? eek gratulacje, chyba bedzie impra.
opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem.
masz racie, moglem przetlumaczyc. przyznaje. no ale w tym centrum ludzie niebedo wjedziec ze ja kupuje zeczy, no i niebedo wiedzieli za ile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:13 am
czy ktos mnie wytlumaczy co to bylo... bo nie wiem czy mnie pojechal czy co..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:14 am
myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:15 am
opcy czy ktos mnie wytlumaczy co to bylo... bo nie wiem czy mnie pojechal czy co..... xd niewiesz co "..." znaczy ? sweatdrop
ozzward, przyjemnosc jest po mojej stronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:15 am
M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop jeszcze raz przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:16 am
Cleef , Opcy , Ozzy - dość. Od tego są PM'y.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:17 am
_cleef_ to ty czytac jurz sie nauczyles ? eek gratulacje, chyba bedzie impra.
opcy, ja mam norweski komputer i niewidze znakuw polskich wiec wszystkiego w egulaminach niezrozumialem, ale prubowalem.
masz racie, moglem przetlumaczyc. przyznaje. no ale w tym centrum ludzie niebedo wjedziec ze ja kupuje zeczy, no i niebedo wiedzieli za ile kukus sie pyta czemu piszesz takimi malymi literkami bo nie moze ich przeczytac siedzac na kanapie... i czy masz zamiar obrazic dzisiaj wszystkich moderatorow czy pozostanie tylko przy dwoch @zero jak chcesz to go wywal... spelnil juz wszystkie kryteria...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To ja zacytuje niejakiego Tom'Ash'a : " niezly hardcore"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czy ktos mnie wytlumaczy co to bylo... bo nie wiem czy mnie pojechal czy co..... xd Kukus: mysle ze to bylo cos o twojej mamie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:18 am
jestem egocentryczna, egoistyczna...*wali głową w ścianę* stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:18 am
M-Teen myślałam, że Kitty byłaby zdolna do takiego zachowania, ale dorośli .. faceci.. eek xp nono.. sweatdrop moze to zaraźliwe jest xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|