|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:50 am
_cleef_ wiem ze wszyscy mogo czytac to co ja pisze, niejestem n00b`em ty nie jesteś noobem... ale podejrzewam, że jesteś debilem... ja i Ozzy siedzimy w jedym pokoju teraz... a przy okazji, nazwałeś mnie palantem [a ja tego nie lubię] a mojego kolegę debilem, więc czuję, że się pożegnamy człowieku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:51 am
4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:54 am
M-Teen Cleef daj link wink por favor wink tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee widze ze ci sie chlodno cosik zrobiło ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Kitty ShadowCat cleef- bardzo przydatny topic... kupujesz tam rzeczy od innych? wink tak, bylem takze otwarty na negocjacje ponad 600 zeczy kupilem za te ceny. oraz ja kupuje najdrozej w "wanted" forum
a opcy to debil ktury sie niezna na ekonomji i topikach. Niewie ze mozna negocjowac i ze wielu innym te ceny pasuje o so "duze" ales mnie pojechal....... chyba wpadne w depreche......... cholera.. gdzie sie takich ludzi robi?!?!?! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:55 am
_cleef_ M-Teen Cleef daj link wink por favor wink tuGracias 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:56 am
opcy _cleef_ Kitty ShadowCat cleef- bardzo przydatny topic... kupujesz tam rzeczy od innych? wink tak, bylem takze otwarty na negocjacje ponad 600 zeczy kupilem za te ceny. oraz ja kupuje najdrozej w "wanted" forum
a opcy to debil ktury sie niezna na ekonomji i topikach. Niewie ze mozna negocjowac i ze wielu innym te ceny pasuje o so "duze" ales mnie pojechal....... chyba wpadne w depreche......... cholera.. gdzie sie takich ludzi robi?!?!?! stare tez sie tutaj nad tym zastanawiamy, @cleef kto cie zrobil, pomscimy cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:56 am
M-Teen Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee widze ze ci sie chlodno cosik zrobiło ^^ whee niom troshq wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:00 am
Kukus _cleef_ wiem ze wszyscy mogo czytac to co ja pisze, niejestem n00b`em ty nie jesteś noobem... ale podejrzewam, że jesteś debilem... ja i Ozzy siedzimy w jedym pokoju teraz... a przy okazji, nazwałeś mnie palantem [a ja tego nie lubię] a mojego kolegę debilem, więc czuję, że się pożegnamy człowieku nigdy sie nie witalismt
no i ta krytyka opcego byla niepotrzebna. nawet mi nie dales czasu odpisac do niego. no i jak muwilem, ponad 600 zeczy za takie ceny dostawalem.
I te z debilem to niebylo osobiste, bo i tak niewiedzialem kto to zrobil
Ozzward, to chyba oczywiste ze super modre ufoludki chialy zawdadnac ziemio ale spotkali peno laske i jo sztucznie zaplodnili by dostala wspanialego dzieciaka z muzkiem przekraczajocego ludzi rozmiar IQ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:00 am
Cleef dobre wink Mało co z tego kapuje, ale po postach ludzi mi sie podoba xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:04 am
_cleef_ Ozzward, to chyba oczywiste ze super modre ufoludki chialy zawdadnac ziemio ale spotkali peno laske i jo sztucznie zaplodnili by dostala wspanialego dzieciaka z muzkiem przekraczajocego ludzi rozmiar IQ. mial byc dziewczynka, a jest chlopczykiem bo zamiast czlonkiem zrobili go patykiem i nikt sie nie cieszył ze miedzy nogami zamiast dziur ma ... z jajami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:06 am
_cleef_ Kukus _cleef_ wiem ze wszyscy mogo czytac to co ja pisze, niejestem n00b`em ty nie jesteś noobem... ale podejrzewam, że jesteś debilem... ja i Ozzy siedzimy w jedym pokoju teraz... a przy okazji, nazwałeś mnie palantem [a ja tego nie lubię] a mojego kolegę debilem, więc czuję, że się pożegnamy człowieku nigdy sie nie witalismt
no i ta krytyka opcego byla niepotrzebna. nawet mi nie dales czasu odpisac do niego. no i jak muwilem, ponad 600 zeczy za takie ceny dostawalem.
I te z debilem to niebylo osobiste, bo i tak niewiedzialem kto to zrobil
Ozzward, to chyba oczywiste ze super modre ufoludki chialy zawdadnac ziemio ale spotkali peno laske i jo sztucznie zaplodnili by dostala wspanialego dzieciaka z muzkiem przekraczajocego ludzi rozmiar IQ. powiedzialem ze: 1.Ceny sa dupiate... (chyba moge co?) 2.Niepotrzebnie zalozyles topic (mamy centrum handlowe juz) ->patrz regulamin punkt III podpunkt 1 3.Piszemy w gildii po polsku... (mogles chociaz przetlumaczyc topic) ->patrz regulamin punkt I podpunkt 4 ale jestem upierdliwy.... xp //edit był xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|