|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:35 am
Kukus Kitty ShadowCat dobra- koniec tego chorego tematu... zgłosze się z tym do kogoś odpowiedniego... chciałam zapytac o cos jeszcze... cytuję;"nie tylko ja jej nielubie tylko niemal połowa gildii- sami do mnie pisza jak niby ja zrobiłem giga kłótnie na Esterowym Evencie... ."- naprawde mnie nie lubicie? jesli tak to dlaczego jesteście zakłamani? prosze mi powiedzieć to się od was odwale bo po goowno mam siedzieć wśród ludzi którzy mnie nie lubią! sad to były słowa herubinka xp do nikogo się z tym nie zgłosisz... tylko po prostu skończysz... bo inaczej ty również wylecisz przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:38 am
Ozzwald _cleef_ zobaczcie moi topic tu na gildi cool kukus sie pyta jaki topic jakis palant go skasowal !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cleef- bardzo przydatny topic... kupujesz tam rzeczy od innych? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:39 am
Ok, moja chcata zaraz exploduje, bo kumple do mnei przylexli- -' Musze pspadać, bo zaraz mi koma wlaczą... Papa.......... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:40 am
_cleef_ Ozzwald _cleef_ zobaczcie moi topic tu na gildi cool kukus sie pyta jaki topic jakis palant go skasowal ! zaraz ten palant cie zbanuje bo stoi za moim plecami i wszystko czyta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:41 am
Kitty ShadowCat cleef- bardzo przydatny topic... kupujesz tam rzeczy od innych? wink tak, bylem takze otwarty na negocjacje ponad 600 zeczy kupilem za te ceny. oraz ja kupuje najdrozej w "wanted" forum
a opcy to debil ktury sie niezna na ekonomji i topikach. Niewie ze mozna negocjowac i ze wielu innym te ceny pasuje o so "duze"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:44 am
Ozzwald _cleef_ Ozzwald _cleef_ zobaczcie moi topic tu na gildi cool kukus sie pyta jaki topic jakis palant go skasowal ! zaraz ten palant cie zbanuje bo stoi za moim plecami i wszystko czyta wiem ze wszyscy mogo czytac to co ja pisze, niejestem n00b`em
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:45 am