Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9691 9692 9693 9694 9695 9696 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:22 am

*wchodzi*
ałaaaaaa gonk mója głooooowa! gonk NIGDY WIĘCEJ TUMKU Z HERBATKĄ, NIGDY WIĘCEJ
dżołk xD

uhm... co słychać tam tutaj? Kitty to pogódź sie z nim nie odzywaj sie do niego nie stwarzajcie sobie nawzajem problemów!!

xp

oglądnełam po raz kolejny lochy i smoki i jestem po raz kolejny zauroczona w tym filmie wink heart
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:23 am

[ Message temporarily off-line ]

Makaveli 2pac

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:24 am

opcy
_cleef_
zobaczcie moi topic tu na gildi cool
zobacz co ci do niego dopisalem...

@Kitt: nie wiem co wy wyprawiacie ale zaczynacie mi na nerwy takimi gowniarskimi zagarniami najazdzac....

"Herubinek na gg... powiedział że jeżeli ja doprowadzę do zbanowania go z guildi"
a probowalas?

"on mnie zbanuje z gai że sobie innego konta nie założę"
ciekawe jak? stare

"moge tu dać to co Delisa mi od niego przekazała"
a co ona ma do tego?
ekhm... to jego..."dziewczyna" xd
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:24 am

herubinek
Kitty ShadowCat
opcy
Kitty ShadowCat
jedna osoba mi grozi banem z gai crying crying
kto i gdzie?
Herubinek na gg... powiedział że jeżeli ja doprowadzę do zbanowania go z guildi to on mnie zbanuje z gai że sobie innego konta nie założę crying crying moge tu dać to co Delisa mi od niego przekazała crying crying

Kużwa ty wszystko przekręcasz- powiedziałem żeby przekazała że jeżeli z twojego powodu dostane KIKA Z GILDII TO POSTARAM SIĘ ŻEBY CI BANA DALI NA GAII... a to spora r�żnica, niż to co ty napisałaś- i teraz pr�cz paru twoich wad można dopisać "kłamliwa"
spierdalac mi z takimi tekstami na PM scream
tu sie ludzie chca bawic.....
i nie interesuja ich takie zagrania....

opcy

Makaveli 2pac

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:26 am

opcy
_cleef_
zobacz co ci do niego dopisalem...

@Kitt: nie wiem co wy wyprawiacie ale zaczynacie mi na nerwy takimi gowniarskimi zagarniami najazdzac....

"Herubinek na gg... powiedział że jeżeli ja doprowadzę do zbanowania go z guildi"
a probowalas?

"on mnie zbanuje z gai że sobie innego konta nie założę"
ciekawe jak? stare

"moge tu dać to co Delisa mi od niego przekazała"
a co ona ma do tego?

Ciekawe jak- proste,a le to juz moja tajemnica- powiem że oni tu niebanują nazwy użytkownika czy meila tylko IP komputera.
Pozatym to perfidne podlizywanie sie Kukusowi i skarżenie się jemu na mnie to włąsnie doprowadza do tego ze moge wylecieć, a ak jak juz rzełem- jeżeli aj dostane kicka to ona w zamiat to samo.

~~lena-undesaid~~

Ozzwald

_cleef_
kukus sie pyta jaki topic

opcy
herubinek
Kitty ShadowCat
opcy
Kitty ShadowCat
jedna osoba mi grozi banem z gai crying crying
kto i gdzie?
Herubinek na gg... powiedział że jeżeli ja doprowadzę do zbanowania go z guildi to on mnie zbanuje z gai że sobie innego konta nie założę crying crying moge tu dać to co Delisa mi od niego przekazała crying crying

Kużwa ty wszystko przekręcasz- powiedziałem żeby przekazała że jeżeli z twojego powodu dostane KIKA Z GILDII TO POSTARAM SIĘ ŻEBY CI BANA DALI NA GAII... a to spora r�żnica, niż to co ty napisałaś- i teraz pr�cz paru twoich wad można dopisać "kłamliwa"
spierdalac mi z takimi tekstami na PM scream
tu sie ludzie chca bawic.....
i nie interesuja ich takie zagrania....

taaaak 3nodding xd szczegolnie upijac rumkiem z herbatką i paradowac na golasa xDDD whee domokun

M-Teen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:28 am

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:28 am

@herubinek:a co im poskarżysz........
wiesz oni banują za scamy i inne CIĘŻKIE przewinienia....

niewazne....
macie skończyć
natychmiast...

opcy

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:30 am

dobra- koniec tego chorego tematu... zgłosze się z tym do kogoś odpowiedniego...
chciałam zapytac o cos jeszcze... cytuję;"nie tylko ja jej nielubie tylko niemal połowa gildii- sami do mnie pisza jak niby ja zrobiłem giga kłótnie na Esterowym Evencie... ."- naprawde mnie nie lubicie? jesli tak to dlaczego jesteście zakłamani? prosze mi powiedzieć to się od was odwale bo po goowno mam siedzieć wśród ludzi którzy mnie nie lubią!
sad
to były słowa herubinka xp
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:31 am

M-Teen

opcy

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:32 am

dobrze ze ide na obiad.......
stare
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:32 am

Kitty ShadowCat
dobra- koniec tego chorego tematu... zgłosze się z tym do kogoś odpowiedniego...
chciałam zapytac o cos jeszcze... cytuję;"nie tylko ja jej nielubie tylko niemal połowa gildii- sami do mnie pisza jak niby ja zrobiłem giga kłótnie na Esterowym Evencie... ."- naprawde mnie nie lubicie? jesli tak to dlaczego jesteście zakłamani? prosze mi powiedzieć to się od was odwale bo po goowno mam siedzieć wśród ludzi którzy mnie nie lubią!
sad
to były słowa herubinka xp
do nikogo się z tym nie zgłosisz... tylko po prostu skończysz... bo inaczej ty również wylecisz

Kukus

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:33 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9691 9692 9693 9694 9695 9696 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games