|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:15 am
Illune dobra ja spadam, ide do Yumi xd papa smile papa biggrin uwazaj bo gdzies tam czai sie piotrus =] wink *przytula na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:18 am
Eredin Kitty ShadowCat Eredin Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD to jest wojna *biegnie do lazienki wybiega z wiaderkiem wody i wylewa ja w strone Kitty* Smigus dyngus dzien po ale tez moze byc xd crying crying jestem cała mokra crying *ściąga mokry sweterek* jest mi zimno *trzęsie się z zimna* crying crying *przytula malego zmarzlucha i prowadzi przed kominek* tak lepiej ? 4laugh dziękooje... *cmok w policzek* jush lepiej.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:20 am
Kitty ShadowCat dziękooje... *cmok w policzek* jush lepiej.... whee ja juz musze isc niestety *przytula i caluje w policzek* pa Kitty redface xd papa wszystkim i przepraszam za zaklocanie spokoju Lh razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:23 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD Yumi mnie bije gonk esz normalnie... Gustowna pizamka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:28 am
Eredin Kitty ShadowCat dziękooje... *cmok w policzek* jush lepiej.... whee ja juz musze isc niestety *przytula i caluje w policzek* pa Kitty redface xd papa wszystkim i przepraszam za zaklocanie spokoju Lh razz redface papa *macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:31 am
kogoś w markecie totalnie powaliło... wystawił goti clips za jedyne 9.990 eek dlaczego ja nie jestem bogata crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:32 am
torszke tu pobyłam teraz ide jesc, bede pozniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:35 am
Kitty ShadowCat kogoś w markecie totalnie powaliło... wystawił goti clips za jedyne 9.990 eek dlaczego ja nie jestem bogata crying crying bo wydajesz kase na pierdoły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:36 am
Kitty ShadowCat kogoś w markecie totalnie powaliło... wystawił goti clips za jedyne 9.990 eek dlaczego ja nie jestem bogata crying crying bo do pieniedzy trzeba miec szczescie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:38 am
kochani moi o co chodz z tym konkursem co to za konkurs ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:39 am
Nightmaree kochani moi o co chodz z tym konkursem co to za konkurs ??? jaki konkurs..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:40 am
Ozzwald Nightmaree kochani moi o co chodz z tym konkursem co to za konkurs ??? jaki konkurs..? topic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:43 am