|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:03 am
Dziekuje biggrin *opada na ziemie z wyrazem blogosci na twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:04 am
Eredin YumiTao Eredin YumiTao Eredin *wychyla sie ponownie znad swoich ksiazek* dobijcie mnie dobijcie mnie ! xd ty tu nie podskakuj biggrin bo cie skasuje xd Wiataj Opcuś whee tu sie nic nie dzieje zupełnie nic :d xp łaaa boje sie , zwlaszcza kiedy masz pod reka Siusiającego Piotrusia xd xp No własnie strzeszcie sie Siusiającego Piotrusia nie wiadomo kiedy mu sie zachce xd On popuszcza .... dosc czesto mu cos tam cieknie wiec lepiej uwazac .. mialem przyjemnosc sie z nim spotkac *czajana* i od tamtego czasu zawsze kiedy musze chodzic do toalety trzesa mi sie nogi ... brrr razz Chce Ci przypomniec ze ja z nim chwilowo mieszkam xd .Wczoraj był bardzo agresywny biggrin i nonstop popuszczał smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:04 am
Eredin Dziekuje biggrin *opada na ziemie z wyrazem blogosci na twarzy* *rzuca się na niego i zaczyna łaskotać a pomaga jej w tym ogon* nie wyrwiesz mi się! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:07 am
Kitty ShadowCat Eredin Dziekuje biggrin *opada na ziemie z wyrazem blogosci na twarzy* *rzuca się na niego i zaczyna łaskotać a pomaga jej w tym ogon* nie wyrwiesz mi się! blaugh AAA ! PSIKKKKKK ! tylko nie to ! pomocy ! *tarza sie lapie jedna poduszke i paca nia Kitty* a masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:08 am
co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:09 am
YumiTao Chce Ci przypomniec ze ja z nim chwilowo mieszkam xd .Wczoraj był bardzo agresywny biggrin i nonstop popuszczał smile poczuj gniew piotrusia ;] on lubi atakowac z nienacka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:10 am
Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD Yumi mnie bije gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:10 am
Eredin Kitty ShadowCat Eredin Dziekuje biggrin *opada na ziemie z wyrazem blogosci na twarzy* *rzuca się na niego i zaczyna łaskotać a pomaga jej w tym ogon* nie wyrwiesz mi się! blaugh AAA ! PSIKKKKKK ! tylko nie to ! pomocy ! *tarza sie lapie jedna poduszke i paca nia Kitty* a masz *zabiera mu podushkę i rzuca w kąt* haaa! blaugh nie mash jush nic czym moogłbyś się bronić!dobrze... daruję ci jush dziś biggrin *siada na nim,cmok i pshytuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:12 am
Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD to jest wojna *biegnie do lazienki wybiega z wiaderkiem wody i wylewa ja w strone Kitty* Smigus dyngus dzien po ale tez moze byc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:14 am
Kitty ShadowCat *zabiera mu podushkę i rzuca w kąt* haaa! blaugh nie mash jush nic czym moogłbyś się bronić!dobrze... daruję ci jush dziś biggrin *siada na nim,cmok i pshytuuuul* whee 4laugh a teraz to mozesz mnie cmoknac * cmoka kitty w policzek* xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam, ide do Yumi xd papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD Yumi mnie bije gonk pewnie ma ku temu racjonalne powody... *patrzy znacząco na Yumi* prawda Yumi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD to jest wojna *biegnie do lazienki wybiega z wiaderkiem wody i wylewa ja w strone Kitty* Smigus dyngus dzien po ale tez moze byc xd crying crying jestem cała mokra crying *ściąga mokry sweterek* jest mi zimno *trzęsie się z zimna* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:15 am
Illune Lavagetas_heqetai co to za hałasy? sie nie mozna wyspac XD Yumi mnie bije gonk esz normalnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|