|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:17 am
Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma Miaaa *rzuca w Lave rozowa puchata poduszka w serduszka* nie masz innych? XD Hmmm *wyjmuje poduszke - biedronke* Boza Krowka? ;3moze byc :cP *lapie rozowy gumowy mlotek i zaczyna ganiac Lave*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:17 am
BeeWolf_san Ozzwald a ja juz nie mam sprawdzianow... haha... wiekszosc ocen mam juz wystawionych.. biggrin a ja mam jeszcze 5 dni wolengo biggrin jka ja wam zazdroszcze .. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:18 am
*siada pod żyrandolem i patrzy na dyndajacego Lave niczym Kot na kanarka w klatce* Kiedys bedziesz musial zejsc ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Gosiak Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* rzuca sie uchachana *siemaaaaaaaaaa ^^ * ups* zrzuca przez przypadek stos ksiażek * eee przeprzaszam sweatdrop *lapie sie za krocze i zwija z bolu* chyba oberwalem , xd crying nie bedziesz miaal dzieciiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris A ja chce juz zeby byly matury i wolne kilka dni XD A jeszcze nam kaza jakies rozprawki o Antygonie pisac ==' czytalam.... stare .....nie lubie dramatow, beznadziejnie sie je czyta.... jeszcze nas babka wytargala do teatru na to gonk Teatr lubie ale to bylo zalosne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:19 am
Omega Sun BeeWolf_san PRzyjemnośc jest zawsze wink ... Ale tak bez jedzonka to możę jakieś inne doznania... *obejmuje Omi i całuje w szyjke* heart Rozgląda się za wygodna kanapą :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:19 am
Shiinma *siada pod żyrandolem i patrzy na dyndajacego Lave niczym Kot na kanarka w klatce* Kiedys bedziesz musial zejsc ;> no wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:20 am
Gosiak Eredin Gosiak Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* rzuca sie uchachana *siemaaaaaaaaaa ^^ * ups* zrzuca przez przypadek stos ksiażek * eee przeprzaszam sweatdrop *lapie sie za krocze i zwija z bolu* chyba oberwalem , xd crying nie bedziesz miaal dzieciiii Poklepcie go po glowie. Dla pewnosci. Jak bedzie jednak mial dzieci to jeszcze glupie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:20 am
Illune Eredin Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin eek yyy....Yumi...a my mamy jutro jakis spr lub cos takiego ? biggrin hmm...chyba nie razz a zreszta co sie przejmujesz xd Eredin: ostatni dzień wolności a ty kujsz xp nie poznaje cie blaugh myslałam ze dzisiaj bedziemy balowac xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:21 am
Lavagetas_heqetai Shiinma *siada pod żyrandolem i patrzy na dyndajacego Lave niczym Kot na kanarka w klatce* Kiedys bedziesz musial zejsc ;> no wiem O_o .. Coś mnie oblazło O_o.. Lethi, help!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:21 am
Eredin BeeWolf_san Ozzwald a ja juz nie mam sprawdzianow... haha... wiekszosc ocen mam juz wystawionych.. biggrin a ja mam jeszcze 5 dni wolengo biggrin jka ja wam zazdroszcze .. stressed tez mam 2 tygodnie do nadrobienia... i jakos nie moge sie zmobilizowac do nauki :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:22 am
YumiTao Illune Eredin Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin eek yyy....Yumi...a my mamy jutro jakis spr lub cos takiego ? biggrin hmm...chyba nie razz a zreszta co sie przejmujesz xd Eredin: ostatni dzień wolności a ty kujsz xp nie poznaje cie blaugh myslałam ze dzisiaj bedziemy balowac xp xd nawet mnie nie wkurzaj, jestem tak wkurzona przez M. ze mnie zostawila na lodzie ze zaraz chyba cos rozwale scream Ostatni dzien przed szkola a ja siedze w domu !!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:22 am
Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma *siada pod żyrandolem i patrzy na dyndajacego Lave niczym Kot na kanarka w klatce* Kiedys bedziesz musial zejsc ;> no wiem O_o .. Coś mnie oblazło O_o.. Lethi, help!mama XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:26 am