|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:12 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel O.o .. aaaaaaa !!!!!! piiiiiiiiiiisk xd xd xd Shiii !!!!! ratooj !!! xd xd xd zadnej pomocy blaugh xd *piszczy jeszcze bardziej* *poplakala sie ze śmiechu* xd dooooość !!!!!!!! xd khem Lethi xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Shiinma Miaaa *rzuca w Lave rozowa puchata poduszka w serduszka* nie masz innych? XD Hmmm *wyjmuje poduszke - biedronke* Boza Krowka? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:13 am
Gosiak Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* rzuca sie uchachana *siemaaaaaaaaaa ^^ * ups* zrzuca przez przypadek stos ksiażek * eee przeprzaszam sweatdrop *lapie sie za krocze i zwija z bolu* chyba oberwalem , xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
??? .. pionowo ?? sweatdrop *kłik poprawienia stanika* teraz zginiesz twisted *skacze na niego z 2 poduchami w lapkach* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris BeeWolf_san Ibris znowu macie jakies erotyczny zabawy? razz A co chcesz sie przyłączyć ?? Jeszcze jestem bez sniadania. Na glodnego to zadna przyjemnosc xd PRzyjemnośc jest zawsze wink ... Ale tak bez jedzonka to możę jakieś inne doznania... *obejmuje Omi i całuje w szyjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:14 am
Eredin Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin eek yyy....Yumi...a my mamy jutro jakis spr lub cos takiego ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma Miaaa *rzuca w Lave rozowa puchata poduszka w serduszka* nie masz innych? XD Hmmm *wyjmuje poduszke - biedronke* Boza Krowka? ;3moze byc :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PRzyjemnośc jest zawsze wink ... Ale tak bez jedzonka to możę jakieś inne doznania... *obejmuje Omi i całuje w szyjke* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:15 am
Eredin Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin a ja juz nie mam sprawdzianow... haha... wiekszosc ocen mam juz wystawionych.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ??? .. pionowo ?? sweatdrop *kłik poprawienia stanika* teraz zginiesz twisted *skacze na niego z 2 poduchami w lapkach* xd no mialas zamiast w poziomie to w pionie połowki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumi jeszcze pojdziemy smile i wyciagniemy wiecej osob biggrin
Hej Lethi smile
Kitty wyslalem do MissTao swoje fotki , kiedy bedzie miala czas to dolaczy je do galerii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma Miaaa *rzuca w Lave rozowa puchata poduszka w serduszka* nie masz innych? XD Hmmm *wyjmuje poduszke - biedronke* Boza Krowka? ;3moze byc :cP *lapie rozowy gumowy mlotek i zaczyna ganiac Lave*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Eredin Illune Eredin Hejka wszystkim =] *wychyla sie zza stosu ksiazek i macha reka, po czym powraca do nauki* Heej *przytula* a tobie co...? odbilo z tymi ksiazkami.... xd dzisiaj jest jeszcze wolne blaugh Mam jutro 2 sprawdziany ... z czego na angielski niechodzilem sobie przez ostatnie pare tygodni i musze to jakos skumac razz Kitty fajny ogon wink biggrin a ja juz nie mam sprawdzianow... haha... wiekszosc ocen mam juz wystawionych.. biggrin a ja mam jeszcze 5 dni wolengo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:17 am
A ja chce juz zeby byly matury i wolne kilka dni XD A jeszcze nam kaza jakies rozprawki o Antygonie pisac =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|