|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:45 am
Kitty ShadowCat O.o. witaj *wielki pshytulll* whee hej Kiciu ^^
Illune-- no co przynajmniej je oddalem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:46 am
YumiTao Gosiak YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi ja od dzisiaj zaczynam trening xd popołudniu ide na kosza biggrin a wieczorkiem tradycyjny zestaw cwiczen xp whee jaki zestaw czwiczen.. podnoszenie kieliszka gora dol... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Gosiak YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi ja od dzisiaj zaczynam trening xd popołudniu ide na kosza biggrin a wieczorkiem tradycyjny zestaw cwiczen xp whee to ja najpierw na deske nastepnie moze male cwiczonko w domu biggrin moze cos sie uda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:47 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat O.o. witaj *wielki pshytulll* whee hej Kiciu ^^
Illune-- no co przynajmniej je oddalem blaugh No tak.....oddales blaugh ja sie die ubrac w cos.... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:49 am
O.o *skok na LH* *przetuuuuurl* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat O.o. witaj *wielki pshytulll* whee hej Kiciu ^^
Illune-- no co przynajmniej je oddalem blaugh No tak.....oddales blaugh ja sie die ubrac w cos.... ^^ no jesli musisz :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak buehehhe mi zawsze sie zdarza biggrin przewaznie jak jakis blok na osiedlu nie dziala to wlasnie moj :] ja tak kiedys moglem powiedziec... tyle ze jak cos sie palilo to wlasnie moj blok.. blaugh straz pozarna przyjerzdzała 7 razy w roku... jacys piromani?? ^^ jednym przypadkiem było zwarcie bo typ sie na lewo pod prad podlaczyl.. innym firanki sie zajely, petarda na balkonie zajela jakies krzesla, itd. to u mnei czesto przyjezdrza ekipa od pradu :] osobiscie dwa razy w ciagu roku bylam powodem ich przyjazdu :] i to nie tylko ze u mnei prad nie dzialal tylko na wieksza skale :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:50 am
Ozzwald YumiTao Gosiak YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi ja od dzisiaj zaczynam trening xd popołudniu ide na kosza biggrin a wieczorkiem tradycyjny zestaw cwiczen xp whee jaki zestaw czwiczen.. podnoszenie kieliszka gora dol... ? buahaha xd powiedzmy....nie ! stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat O.o. witaj *wielki pshytulll* whee hej Kiciu ^^mraurrrr... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:51 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat O.o. witaj *wielki pshytulll* whee hej Kiciu ^^
Illune-- no co przynajmniej je oddalem blaugh No tak.....oddales blaugh ja sie die ubrac w cos.... ^^ no jesli musisz :cD tak wlasciwie to nawet nie mam w co.... stare *siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|