|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:38 am
Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:39 am
Illune *podbiega i przytula* Cześć 4laugh hej słończe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma Hej *Diable powrocilo 3nodding * Hej Lethi ;* 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj whee wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Ozzwald Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ zdarza sie.. nie mi ale sie zdarza... wink buehehhe mi zawsze sie zdarza biggrin przewaznie jak jakis blok na osiedlu nie dziala to wlasnie moj :] ja tak kiedys moglem powiedziec... tyle ze jak cos sie palilo to wlasnie moj blok.. blaugh straz pozarna przyjerzdzała 7 razy w roku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:40 am
Witaj Shiinma , hej Lava xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:40 am
YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:41 am
Lavagetas_heqetai Illune *podbiega i przytula* Cześć 4laugh hej słończe 3nodding Pisiu gdzie sa moje ciuchy..... gonk Ozz mowi ze opcy w nich wyszedl.....ja chce moje ciuchyyy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Witaj Shiinma , hej Lava xp xd witam pania :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ zdarza sie.. nie mi ale sie zdarza... wink buehehhe mi zawsze sie zdarza biggrin przewaznie jak jakis blok na osiedlu nie dziala to wlasnie moj :] ja tak kiedys moglem powiedziec... tyle ze jak cos sie palilo to wlasnie moj blok.. blaugh straz pozarna przyjerzdzała 7 razy w roku... jacys piromani?? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:42 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune *podbiega i przytula* Cześć 4laugh hej słończe 3nodding Pisiu gdzie sa moje ciuchy..... gonk Ozz mowi ze opcy w nich wyszedl.....ja chce moje ciuchyyy gonk hmm no majtki mi zostały w kieszeni a reszte to nie wiem niestety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:43 am
Gosiak YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi ja od dzisiaj zaczynam trening xd popołudniu ide na kosza biggrin a wieczorkiem tradycyjny zestaw cwiczen xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune *podbiega i przytula* Cześć 4laugh hej słończe 3nodding Pisiu gdzie sa moje ciuchy..... gonk Ozz mowi ze opcy w nich wyszedl.....ja chce moje ciuchyyy gonk hmm no majtki mi zostały w kieszeni a reszte to nie wiem niestety xd eek redface **bierze i chowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o. witaj *wielki pshytulll* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:44 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ zdarza sie.. nie mi ale sie zdarza... wink buehehhe mi zawsze sie zdarza biggrin przewaznie jak jakis blok na osiedlu nie dziala to wlasnie moj :] ja tak kiedys moglem powiedziec... tyle ze jak cos sie palilo to wlasnie moj blok.. blaugh straz pozarna przyjerzdzała 7 razy w roku... jacys piromani?? ^^ jednym przypadkiem było zwarcie bo typ sie na lewo pod prad podlaczyl.. innym firanki sie zajely, petarda na balkonie zajela jakies krzesla, itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:44 am
YumiTao Gosiak YumiTao Gosiak "przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily przyznaje mnie tez xd czuje sie taka jakaś większa blaugh xd nuuu ^^ juz nawet codzienne brzuszki ciezko sie robi ja od dzisiaj zaczynam trening xd popołudniu ide na kosza biggrin a wieczorkiem tradycyjny zestaw cwiczen xp whee Taa.....jasne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|